SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küçük Teferruat Ama Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:51
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Mumcu, takımın ana rengini sarı kırmızı olarak belirlediklerini söyledi. 
     
Mumcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yenide yapılanma çalışmaları kapsamında, daha önce kulübün ismi ve logosunun da değiştirildiğini anımsatarak, yönetim kurulunun, sarı siyah olan takımın ana renklerini sarı kırmızı olarak değiştirdiğini kaydetti. 
     
Yeni Malatyaspor alan kulübün adının Malatyaspor Futbol Kulübü olarak değiştirildiğini belirten Mumcu, ''Takımımızın ana rengini sarı kırmızı olarak belirledik. Böyle bir talep vardı. Bunlar önemli mi- Küçük teferruatlar, ama önemli. İnşallah, yeni ismimiz ve renklerimiz hayırlı uğurlu olur. Bize şans getirir. Bize birlik ve beraberlik getirir. Hemşehricilik hukukumuzu pekiştirir. Malatya İnönü Stadyumu'ndaki başarılara çanak tutar'' dedi. 
     
Takım için gelecek sezonda ilk 5 arasında yer almayı hedeflediklerini vurgulayan Mumcu, bu zor, stresli ve sıkıntılı süreci ve belirlenen hedefi birlik, beraberlik içerisinde yakalamayı arzu ettiklerini kaydetti. 
     
Öte yandan, Malatyaspor Futbol Kulübü'nün, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarına yarından itibaren başlayacağı bildirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız