SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Voleybolcular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen ilköğretim okulları arası Küçükler Voleybol İl Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şubesi'nin organize ettiği Küçükler Voleybol İl Şampiyonası sonunda, küçük erkeklerde ilk 3'e giren okullar şöyle:

Gazi Osman Paşa, Vakıfbank ve Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulları.

Küçük kızlarda ise TOKİ İlköğretim birinci, Rahnmı Akıncı İlköğretim ikinci ve Konak Bahçe İlköğretim üçüncü oldu.

Voleybol erkek küçükler kategorisinde birinci olan Gazi Osman Paşa İlköğretim okuluna kupasını ve belgesini Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şube Müdürü Şinasi Fırat verdi. Küçükler kategorisinde kızlarda birinci olan TOKİ İlköğretim Okulu takımına ise TOKİ İlköğretim Okul Müdürü Aziz Nacar verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Şinasi Fırat yaptığı açıklamada, "Birinci olan okullar Siirt'te 10-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan grup müsabakalarında Malatya'yı temsil edecekler. Yarışmalara katılan tüm okul takımlarımızı kutluyor ilimizi temsil edecek olan ekiplere de başarılar diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız