SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Küçük Yaşta Sorumluluk Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ömer Faruk Güneş,ziyaret sırasında çocuk meclisi hakkında bilgiler verdi. Güneş, Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin 16 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen ve kent merkezine bağlı ilköğretim okulları, yatılı bölge okulları, bilim sanat merkezleri, sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu temsilcisi çocuklar ile gönüllü çocukların katıldığı Genel Kurul toplantısı ile resmen kurulduğunu söyledi.

'KÜÇÜK YAŞTA SORUMLULUK ÖNEMLİ '

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasındaki konuşmasında, çocukların küçük yaşta sorumluluk almalarının önemli olduğunu, Çocuk Meclisi'nin güzel projeler gerçekleştireceklerine inandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız