SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Zehra Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2017-11-16 05:49:33
Küçük Zehra Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık 2 ay önce annesi tarafından pencereden aşağı atıldığı iddia edilen 5 yaşındaki Afganistan uyruklu Zehra Azizi'nin taburcu edildikten 4 gün sonra öldüğü bildirildi.

Malatya’da, 20 Eylül günü Afganistan uyruklu Zehra Azizi, Akpınar Mahallesi Sarıoğlu Sokak’taki evlerinin beşinci katından park halindeki otomobilin üzerine düşmüş ve ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda çocuğunu camdan attığı iddia edilen anne 27 yaşındaki Şerife Azizi ise gözaltına alınmış ve sorgusunun ardından tutuklanmıştı.

Turgut Özal Tıp Merkezinde yoğun bakıma alınan minik Zehra, tedavisinin ardından 4 gün önce taburcu edildi. Evde bakımına devam edilen Zehra Azizi’nin dün gece hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan otopsinin ardından minik Zehra'nın cenazesi Malatya Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kayısı pazarında hamallık yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk sahibi baba Zulmey Azizi ise eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu ifade ederek olay esnasında işte olduğunu söylemişti.  Zulmey Azizi ise Afganistan’dan şartlı mülteci olarak Türkiye’ye geldiklerini ve 5 yıldır Malatya’da yaşadıklarını belirterek“Olay anında işteydim. Beni aradılar ve olayı söylediler. Kızımı aşağıya annesi atmış” demişti.

3 çocuklarının olduğunu belirten Azizi, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu söyledi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yaratık (6 yıl önce)
    Tedavisi bitmeden neden evine yollamışlar çocuğu anlayamadım. Bu nasıl iştir? Hastadan ümidini kesen hastane alın bari yanınızda mı ölsün diye vermiş yoksa ailemi götürmek için ısrar etmiş. Yada iyi diye mi taburcu olmuş her şekilde hastane vebaldedir biline.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bend3 sağlıklıyım. Hastanede tedavisi biten bakımlık hastalar evlerine giderler taburcu olup evde bakim ekiplerinin destegiyle yasamlarini surdururler. Öyle olsa kaza sonucu sakat kalan insanlar hep hastanede kalırdı hiç taburcu olmzlardi artk hastane de ayağımıza geliyo
    0
    0
    Yanıtla