SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçükşahin de Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:42
Küçükşahin de Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Balyoz davasında 3,5 yıl hapis yattıktan sonra Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla 2014 yılında tahliye olan emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin, CHP'den Malatya Milletvekili Aday Adayı oldu. 

CHP Genel Merkezine başvurusunu gerçekleştiren Küçükşahin, CHP Malatya İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenledi.

Küçükşahin, Kara Harp Okulu, Kara Harp Akademisi, Silahlı Kuvvetler Akademisi'nde öğrenim gördüğünü kaydederek, Hacettepe Üniversitesi'nde doktora yaptığını belirtti. 

Yunanistan'da 3 yıl ataşelik yaptığını ifade eden Küçükşahin, "İstanbul'da bulunan Harp Akademileri Komutanlığı Stratejik Araştırmalar Enstitüsü'nde 6 yıl enstitü müdürü görevinde bulundum. Yayınlanmış bilimsel makalelerim ve sempozyum bildirilerim mevcuttur. Editörlüğü'nü yaptığım 'Enerji Güvenliğine Ortak Çözüm Arayışları' isimli bir kitabım, Balyoz davası nedeniyle hapishanede bulunduğum 3,5 yıllık dönemin ilk yılı içerisinde yazdığım 'TSK'ne Karşı 12 Komplo' adlı bir kitabım ve şuanda basım aşamasında olan bir başka kitabım daha var" dedi. 

Küçükşahin, CHP çatısı altına girmesinin en önemli nedeninin CHP'nin ideolojisinden dolayı olduğunu kaydetti.

CHP'nin halkın partisi olduğunu savunan Küçükşahin, "Cumhuriyet Halk Partisi her şeyden önce halkın partisidir ve halkın hizmetindedir. Gücünü ve öz kaynağını, vatandaş denen ve bugün ki iktidar tarafından değersizleştirilmiş insanlardan almaktadır. Oysa onlar, CHP'nin değişmez ve vazgeçilmez tabanıdır" ifadelerini kullandı. 

Küçükşahin, kendisini CHP çatısı altında siyasete iten nedenlerden birinin ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönem olduğunu ileri sürerek, "Türkiye Cumhuriyeti bugün propaganda ile yönetiliyor. İleri demokrasi, açılım, çözüm süreci, dünya lideri, güçlü Türkiye, başkanlık sistemi, Türkiye modeli başkanlık sistemi, Osmanlıcılık, paralel yapı gibi içeriğini bilmediğimiz kavramlarla halkımız şekillendirilmeye çalışılmaktadır. Oysa gerçekler çok farklıdır" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız