SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küfür Edecek Adam Gelmesin!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:46
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü Çankırıspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Cafer Aydın yönetimindeki antrenmana bütün futbolcular katıldı. Antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon çalışmasıyla sona erdi.

"KENDİMİZİ TURNUVAYA HAZIRLAYACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aydın, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını ifade ederek, "Her şeyden önce herkesten özür dileriz. Bize yakışmadı. Maçı koparabilirdik ama o günkü şartlarda çok zordu. O atmosferde oradan 3 puanla çıkmamız çok zordu. Ama hedefe oynuyorsak, 3 puan almamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz 3 puan için Malatya şehrinden özür diliyoruz. Biz 5 hafta önce göreve geldiğimizde bu şehir Play-off'a bile 'acaba' diyordu. Bu çocuklar çok sıkıntılı bir yerden takımı çok farklı bir yere taşıdılar. Ligde kalan 3 maçımız var. Bu 3 maçı da yine final gibi oynayacağız. Bu arada yavaş yavaş kendimizi turnuvaya hazırlayacağız" dedi.

"KÜFÜR EDECEK ADAM TRİBÜNE GELMESİN"

Takım olarak Play-off'a yoğunlaşacaklarını ifade eden Aydın, "En kısa zamanda Play-off'u matematiksel olarak garantilememiz lazım. Alttan gelen takımlar da bizim puan kaybedeceğimizi düşünüyor. Bu anlamda sahamızda 2 önemli karşılaşmaya çıkacağız. Çankırıspor ve ardından Kartalspor ile karşılaşacağız. Bizi destekleyen taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ama o tribüne gelip, kendi egosunu tatmin etmek için küfür edenlere şunu söylemek istiyorum; hafta sonu en çok desteğe ihtiyacımız olan karşılaşmada seyircisiz oynayacağız. Bize yazık, günah değil mi? Oraya gelip bizi destekleyenlere, yönetime, Malatyalılara, bizlere yazık olmuyor mu? 3-5 kişinin kendi egosunu tatmin etmek için küfür etmesi nedeniyle Çankırıspor maçında ceza aldık. Tarsus İdman Yurdu maçında sanki lig bitmiş gibi tribünde yapılan tezahüratlar ve koltukların kırılıp sahaya atılması Kartalspor maçını da seyircisiz oynamamıza neden olabilir. Belki turnuvada bile seyircisiz oynayabiliriz. Kime ne faydası oldu? Biz zarar görüyoruz. Artık her edilen küfürden sonra ceza alacağız. Bu katlanarak geliyor. Çankırıspor ve Kartalspor maçını seyircisiz oynayacağız. Kendi sahamızda seyircisiz oynayacağız. Burada hepimiz kaybediyoruz. Kimse kazanmıyor. Küfür edecek adam gelmesin. O Malatyalı değildir. Gelsin sadece kendi takımını desteklesin. Eğlensin, coşsun, o mutluluğu hep beraber yaşayalım" şeklinde konuştu.

"FİNALE KALACAĞIZ"

Aydın, Play-off'ta finale kalacaklarına inandıklarını vurgulayarak, "Play-off'tan önce şampiyonluk hesapları yaptık. Ama rakipler puan kaybetmedi, biz kaybettik. Öncelikle önümüzdeki 3 maçımızı atlatıp, ondan sonraki süreçte 4 tane ağır maç oynayacağız. Pazar oynayacağız, yolculuk yapıp Çarşamba günü bir maç daha oynayacağız. Daha diri ve kendisini Play-off'a daha iyi hazırlayan takım hedefine ulaşacaktır. Biz bu 3 haftayı iyi geçirip, finale çıkmak istiyoruz. Buna sonuna kadar inanıyoruz. Finalde de diğer gruptan hangi takım gelirse gelsin, o finali de aşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız