SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küfür Etme, Ettirme" Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:51
A- A+ PAYLAŞ

Şampiyonluğa oynayan Yeni Malatyaspor’da sarı-kırmızılı taraftarlar broşür bastırarak Türkiye’de benzeri görülmemiş bir uygulamayı hayata geçirdi. Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, kulübün ceza almaması için böyle bir uygulamaya gittiklerini belirtti. 

Zirve yolunda artık telafisi olmayan maçlara çıkmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor’da Taraftarlar Derneği oldukça önemli bir çalışmaya imza attı. 28 Mart Cumartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak Aydınspor 1923 maçında tribüne gelecek futbolseverler için broşür bastıran dernek, Türk futbolunda kulübüne ceza aldıran taraftarların sayısının arttığı şu günlerde bu uyarıcı çalışmasıyla örnek oldu.

Aydın maçında yaşanacak en ufak bir olumsuzluktan dolayı Pendik karşılaşmasında sahası kapanabilecek. Bu durumun yaşanmaması için harekete geçen Taraftarlar Derneği binlerce broşür bastırıp, stada gelen her izleyiciye bu broşürleri ücretsiz dağıtacak. “Küfür etme, ettirme” sloganıyla hazırlanan broşürde takımın kalan iç saha maçları da yer alıyor.

ÇELİK: “HERKESİN DİKKAT ETMESİ LAZIM”

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alparslan Çelik, “Bu çalışma umarım tüm taraftarlara örnek olur. Keşke her tribünde küfür ve şiddet olayı hiç yaşanmasa. Bizim için bu yıl çok önemli. Şampiyonluk ilk kez bu kadar yakın. Takımımız içerde çok önemli maçlara çıkacak. Onun için eğer ceza alırsak belki bu şampiyonluğu bile olumsuz etkileyebilir. Bizler Derebeyleri Taraftarlar Grubu olarak tüm tribünleri uyarmak istedik. Şampiyonluk için bu saatten sonra geri dönüş yok. İnşallah hem futbolcularımızın azimli mücadelesi hem de şehrin isteği bu sezon istediğimiz başarıyı getirecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız