SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küfürleri Takım Olarak Duyduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, "Ben çok isterdim takıma katkı sağlayayım. Şampiyonlukta benimde bir katkım olsun. Şuan takım şampiyon olsa, hiçbir katkım yok" dedi. Caner, Pendik maçı sonrası bu takımın oyuncularının küfürlerini kendilerinin de duyduğunu söyledi.

Pendikspor karşılaşmasından önce şampiyonluk havasına girildiğini ifade eden Ağca, “Bence çok erken olmasına rağmen farklı konuşmalar yapıldı" dedi.

Tecrübeli futbolcu, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk söylemlerinin erken olduğunu belirterek, "Pendikspor maçını kazanınca 7 puanlık bir fark olacaktı. Herkes maç oynanmadan 'kazandık' havasına girdi. Bize yakışmadı" ifadelerini kullandı.

"Son maçta o kupayı kaldırmak istiyoruz"

Malatya'ya geldiği günden buyana vermiş olduğu röportajlarda 'son maçta o kupayı kazanmak istediklerini' dile getirdiğini hatırlatan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "Kadroda olmadığım için 4 haftadır dışarıdan takımı daha iyi gözlemliyorum. Bir gerginlik olduğu belli. Takım içerisinde bir stres var. Ama içerimizde bunu aşacak tecrübeli ve yetenekli futbolcular var. Aşılmayacak bir şey değil, çok büyütülecek bir durum yok. Pendikspor maçını kaybetmek takımı moral anlamında çok olumsuz etkiledi. Ama önümüzde bir zaman var. Hafta içi maçımız yok. Hafta sonuna kadar bunu toparlayacağımızı düşünüyorum. O kalitede futbolcular var. Kadroda olanlara ya da kadroda olmayan oyunculara bakın biz sabırla bekliyoruz. Hiç problem yapmıyoruz, idmanlarda çalışıyoruz. Oynayan arkadaşlarımızda ellerinden geleni yapıyor. Oynadığımız mevkide de çok iyi oyuncular var. Çok geniş kapsamlı bir kadroya sahibiz, bu anlamda kaliteli futbolcular bulunuyor."

"Çok sıkıntılı bir durum yok"

Ağca, çok sıkıntılı bir durumun olmadığını belirterek, grupta 1 puanla lider durumda bulunduklarını ve her şeyin kendi ellerinde olduğunu dile getirdi.

Kalan maçlarını kazandıklarında şampiyon olacaklarını ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu, sıkıntı yapılacak bir durumun olmadığını belirtti. 

"Konuşmak istediğim çok şey var"

Takımda 4 haftadır kadroya giremeyen Caner Ağca, konuşmak istediği çok şeyin olduğunu ifade etti. 

Ağca, söylemek istediği çok şeyin olmasına rağmen ne takıma zarar vermek ne de kendisini yıpratmak istemediğini belirterek, "Ben kendimi ve kalitemi biliyorum. Problem yaptığım bir şey yok. Malatyaspor'da futbol oynarken Süper Lige transfer olmuştum. Yapabileceğim şeyleri de iyi biliyorum. Geçmiş dönemdeki bazı hataları da burada dile getirip, burada olmayan insanları da zor durumda bırakmak istemiyorum. Çünkü giden hocamızla (Mustafa Uğur) defalarca paylaştım ve oynattığı mevkiinin benim mevkiim olmadığını söyledim. Ben kanat oyuncusu değilim. Kanat oyuncusundan bekledikleri şeyleri benden de beklediler ama ben kanat oyuncusu değilim. Bunu defalarca söyledim. Ben 5 dakika kendi yerimde oynayayım ama benden faydalanın, takım benden faydalansın. Devamlı bunu ifade ettim, oynamak istemediğimi de hocamıza açıkça belirttim. O devamlılık bir türlü gelmedi, çünkü istemediğim bir mevkiiydi. Verim alamıyorsun, kendinden verim alamıyorsun. Bunun devamı gelmedi. Bir özgüvenlik eksikliği oluşmasına da neden oldu. Kendi mevkiimde oynadığım 4 maçın 3'ünü kazandık, 1'inde de berabere kaldık. Vicdan olarak çok rahatım. Ben kendi kalitemi biliyorum" şeklinde konuştu.

"Sezon başında çok ağır şeyler yaşadım"

Caner Ağca, sezon başında çok ağır şeyler yaşadığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşadığım sorunların hepsini geçtim. Çok ciddi şeyler yaşadım ama bunları dile getirip, arkasına sığınacak bir insan değilim. Sezon başında çok ağır şeyler yaşadım. Ona rağmen burada takıma katkı sağlamak için bekliyorum. Bir problemde oluşturmuyorum. Benim bulunduğum durumda insanlar başka tepkilerde verebilirdi. Ben bu şehri seviyorum ve bu şehri sevdiğim için geldim. Devre arasında takımdan ayrılma gibi bir durumda vardı. Başkanımız sağ olsun takımda bulunmamı istedi. Bende katkı sağlamak için hala bekliyorum. İnsanın vicdanı rahat olmalı."

"Ben çok isterdim takıma katkı sağlayayım"

Takıma katkı sağlamayı çok istediğini ve görev beklediğini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Ben çok isterdim takıma katkı sağlayayım. Şampiyonlukta benimde bir katkım olsun. Şuan takım şampiyon olsa, hiçbir katkım yok. O kupayı çok rahat bir şekilde kaldıramam. Daha fazla şeyler yapabilirdim, bunu biliyorum üzüntüm de sırf bu yüzden. Hani bunu görmedi bazı insanlar. O yüzden üzüntüm var. Onun dışında vicdanım rahat" dedi. 

'Ben katkı sağlayacağım yeri biliyordum' ifadesini kullanan Caner, "Bir türlü istediğim cevabı alamadım. O bana çok zarar verdi. O girdap bana zarar verdi. Beklenti yüksek, ben beklentiyi biliyorum ama her mevkide insanlar her şeyi yapamıyor. Ben o mevkiinin oyuncunu değildim. İlk geldiğimde de bunu söyledim. Benim mevkiime de oyuncular geldiğinde 'ben gideyim' dedim. Sonuçta burada sıkıntı olmasın dedim. Olacak şeyleri az çok biliyordum ve bunu hocamızla da o dönemde paylaştım. O da 'bir sıkıntı olmayacağını' söyledi. 'Seni burada değerlendireceğim' dedi. O dönemlere baktığımız zaman çok formda olan futbolcular olduğu halde ben oynamaya devam ettim. Kötü oynadığımda takıma da zarar verdi. Onları geride bırakalım ben kendimle ilgili olması gereken şeyleri söylemek istedim. Daha söylenecek çok şey var ama şuanda konuşulacak şeyler değil. Umarım bu grup, bu şehri bir an önce şampiyon yapar. Bu şehir bir üst ligi çok hak ediyor. Özellikle de taraftar grubu çok hak ediyor. Son maçtan sonra çok üzüldük.

Maçtan sonra edilen küfürleri de takım olarak duyduk. Rakibin yaptığı çok yanlıştı. Sonuçta spor yapıyorsunuz. Biz lider olduğumuzda da böyle şeyler yapmadık. Bunların yanlış olduğunu düşünüyorum ama biz onlara gerekli cevabı şampiyon olarak vereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız