SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Sokağa Güçlükle Girebildi

0
Güncellendi - 2019-07-10 18:33:37
İtfaiye Sokağa Güçlükle Girebildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kullanılmayan bir asansörde meydana gelen yangın korkulu anlar yaşattı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, Battalgazi İlçesi İsmetiye Mahallesi Aksoğan Sokak'ta bulunan Ak İş Merkezi'nde meydana geldi.

Binada bulunan ve kullanılmadığı belirtilen asansörden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Bu arada binada bulunan ve bağıran bir kadın ise aşağıya indirildi. 112 sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu kadın, kontrol amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

Bu arada esnaflar, sokağın içerisine sürekli araç park edildiğini belirterek, itfaiyenin yangına müdahale ederken zorluk çektiğini, yetkililerin konuyla ilgilenmesini istediler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bakırcılar pazarı,akpınar ,şifre pazarı arası,balık pazarı Allah korusun ne itfaiye ne ambulans girebilir.Zabita Müdürlüğü nerede ne iş yapıyor.her esnafın önü işgal edilmiş yürüyecek yer yok.makam. Mevki için otirmayin oralarda .Emniyet müdürlüğümüzün de park eden kaldirimlara çıkan çift yönlü yolu kapatan araçlara cezai işlem uygulaması lazım.gercekten büyük felaketler olabilir Allah korusun
    0
    0
    Yanıtla