SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Külliye'yi Çok Beğenmişler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:53
'Külliye'yi Çok Beğenmişler
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanının daveti üzerine Malatya'dan Ankara'ya giden 45 muhtar AKP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık tarafından ağırlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 9. Muhtarlar Toplantısı’nda bir araya gelen Malatyalı muhtarlar, toplantı sonrası AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın misafiri oldu.

Malatya’dan giden ve aralarında Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Mustafa Eren, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ile diğer ilçe muhtarlar dernek başkanlarının da bulunduğu toplam 45 mahalle muhtarı Çalık ile akşam yemeğinden sonra toplantı yaptı.

Muhtarları Genel Merkezde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyan Çalık, muhtarlar ile tek tek ilgilendi.

Genel Merkez de Muhtarlar tek tek dinlenerek mahallelerinin talepleri Çalık tarafından not alındı. Çalık taleplerle ilgili olan kurumları arayarak takipçisi olacağını belirtti. Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Çalık, muhtarın seçildiği yerin vekili, devletin temsilcisi olduğunu belirterek, “Malatya’da muhtarlarımızı her zaman ziyaret ediyoruz ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Bu kez muhtarlarımızı genel merkezimizde ağırlayarak, bir kez daha sorun ve taleplerini dinledik. Biz, siyasette seçimden seçime halkın ayağına giden bir düşünceye hiçbir zaman kapılmadık. Her zaman halkımız ve muhtarlarımız ile birlikte olduk” dedi.

Son dönemdeki terör olaylarına da değinen çalık, “Bu günler geçecektir. Türkiye istikrarı yakaladığı her dönemde terör örgütleri taşeron olarak meydana indirilmiştir. Ancak devletimiz ve hükümetimiz dimdik ayaktadır ve terör örgütlerine gereken cevabı bugünde verecektir, yarında verecektir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anarak onlara Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Çalık, “Büyükşehir yasasını çıkartacağımız dönemde muhalefet partileri şiddetle karşı çıkmışlardı. Malatya’da büyükşehir belediyemizin organizasyonunu kurması ile bu yıl geçmişte 1 yılda bir ilçede toplamda 10 kilometreyi geçmeyen yol yapımı yılda 200 kilometreyi geçiyor. Yani İl Özel İdaresi ile bir ilçeye ancak 10 yılda gidecek yol hizmetini biz 1 yılda götürmeye başladık” diye konuştu.  

Muhtarlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesini çok beğendiklerini ifade ederek,  “Türkiye'ye yakışan bir yer “dediler.

Muhtarlar Genel Merkez de Çalık ın ağırlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve gece Malatya ya dönüş için yola çıktılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız