SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kültür Kuşağı Konferansları

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan ve Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından düzenlenen "Geleneksel Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi" projesinin programı açıklandı. 

 
BİLSAM Basın Sözcüsü Murat Sezik konu ile ilgili yaptığı konuşmada, "'Geleneksel Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi' projemizin üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. '13 Hafta 13 Konferans' sloganıyla 'Geleneksel Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi' projemizin bu yılki ilk programı, 19 Kasım Cumartesi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda saat 19.00'da Prof. Dr. Mehmet Önal'ın konuk olacağı 'Malatya ve Çevresinin Depremselliği' konulu konferansıyla başlayacaktır. Projeye dahil edilen entelektüel, akademisyen ve yazarlarımızın belirlenmesinde, görüşlerine başvurduğumuz çok sayıda üye ve dostlarımızın önerileri ve düşünce gökkuşağımızın farklı renklerinden istifade etme arzumuz etkili olmuştur. Ülkemizin önemli fikir adamları ve akademisyenlerinden gazeteci-yazar Cafer Solgun, gazeteci-yazar Orhan Miroğlu, Prof. Dr. Macit Kenanoğlu, Mehmet Elkatmış, gazeteci-yazar Ali Ünal, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Prof Dr. İrvin Cemil Schick, Doç. Dr. Selma Karatepe, sosyolog-gazeteci-yazar Hilal Kaplan, Ali Bayramoğlu, Turgay Aldemir ve son hafta yani 11 Şubat 2012 tarihinde ise Doç. Dr. Selahattin Bakan konferanslarımıza katılacaktır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız