SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kültür Merkezi'nde Temizlik

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:23:09
Kültür Merkezi'nde Temizlik
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı’nda Muharrem ayı dolayısıyla temizlik yaptı. 

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür eden Malatya Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, “Burası bir kültür ve eğitim merkezidir. Burası Alevi ve Sünni’nin buluştuğu yerdir. Bu bakımdan biz bundan mutluluk duyuyoruz. Malatya’mızda Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Alevi ve Sünni kardeşliğinin, milli birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir” dedi.

Muharrem ayı dolayısıyla Malatya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı’nı ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt’umuz küçük bir Anadolu yansıması, her renkten, ırktan ve her dilden insanın barındığı Anadolu’nun hoş görüşünü temsil eden bir ilçemiz. Burada Alevi ve Sünni kardeşlerimiz birlikte huzur ve güven içerisinde yaşıyorlar. Huzur ve güven ortamı buranın bir damgası haline gelmiştir. Malatya’daki Alevi ve Sünni kardeşlerimiz bilinçle, inançla ve azimle yeni Türkiye’nin oluşumunda hep birlikte omuz omuza vererek daha ileriye gidecektir. Yeşilyurt’umuz Alevi ve Sünni’siyle vatanına, milletine, bayrağına ve toprağına sahip çıkan bir toplumdur. Bundan sonrada bu çerçeve devam edecektir. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklarını terk edip buralarda dinini, diyanetini, örfünü ve âdetini öğrenmesi çok önemli bir olgudur” dedi.

Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesi olarak şehrimizin temizliği yanında ibadethanelerimizin de temizliğini yapıyoruz. Muharrem ayı dolayısıyla Malatya’daki cem evlerimizin temizliğini yapıyoruz. Bugün de kardeşlerimiz burada cem evi temizliği yapmaktalar. Bu belediyelerimizin temel görevlerinden biridir. Cem evimiz bir yandan dini hizmet verirken, diğer yandan da sosyal ve kültürel hizmetleri yerine getirmektedir. Meslek edinme kursları aktif olarak devam etmektedir. Çağdaş hizmet anlayışıyla her kesimden insana eşit mesafede yaklaşıyoruz ve ayrım yapmadan hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız