SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kültür ve Turizm Bakanı Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Perşembe günü Malatya'ya geliyor. Bakan temel atma törenine katılıp, inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.

25 Ağustos Perşembe günü saat 13.45'de İstanbul'dan uçakla Malatya'ya gelecek olan bakan, 14.30-15.00 saatleri arasında Kız Meslek Lisesi kavşağındaki araç alt geçidi temel atma törenine katıldıktan sonra, 15.00-15.30 saatleri arasında Valiliği, 15.30-16.00 saatleri arasında belediyeyi, 16.00-16.30 saatleri arasında da AKP İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Bakan, 16.30-18.30 saatleri arasında ise Müze, Beşkanoklar ve Karakaş Konağı'nda incelemeler yapacak. Battalgazi ilçesi'ne giderek Ulucami ve Kervansaray'ı gezecek ve dönüşünde de Aslantepe Kazı Bölgesi'ne uğrayacak.

Geceyi Malatya'da geçirecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Koç, Cuma sabahı 07.30'da Muş'a hareket edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız