SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kültürel Konuda Yanınızdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:09
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesinde düzenlenen müzik ve kamera kullanma ve fotoğraf çekme kursu tamamlandı. Polat beldesinde bir buçuk ay önce başlayan saz ve kamera fotoğraf çekme kursunun sona ermesi nedeniyle düzenlenen sertifika töreninde konuşan Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, kursiyerlere başarılar dileyerek, “her türlü kültürel konularda yanınızdayız “ dedi.

Polat Belediye Başkanı Hasan Orman da, Polat Belediyesi ve Polatlılar Derneği tarafından açılan saz ve kamera fotoğraf kursunun belgelerini dağıtmak üzere toplandıklarını belirterek "Saz kullanımı Türk halkı tarafından en çok benimsenen bir çalgı türüdür. Yıllarca barış ve huzurun simgesi, genç kızlarımızın hayallerini süsleyen türkü, ölülerimizin arkasında yakılan ağıt oldu. Ünlü şairimiz ve saz üstadı Fikri Bulanık'a, Polat'ın en iyi şekilde televizyonlarda tanıtımını yapan Bayram Küpeli beye, Ankara Polatlılar Derneği üyesi Derya Aytekin arkadaşımıza teşekkür ederim” dedi

Daha sonra kursiyerlere yetkililer tarafından sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız