SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kültürün Kaybolmaması İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:59:42
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın yerel şair ve yazarlarını tanıtmak amacı ile Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Beydağı Sanat Günleri” programının konuğu Eğitimci-Yazar Kemal Deniz  konuk oldu.Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen programa Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Temsilcisi Adil Akkoyunlu, çalışma grubu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Her ay bir şair ve yazarı tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Temsilcisi Adil Akkoyunlu, bu tür etkinliklerin devem edeceğini belirtti. 
 
Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu üyesi ve Gazeteciler Cemiyeti ikinci Başkanı Kemal Deniz,  Adil Akkoyunlu’ya ve katılımcılara teşekkür ederek “Temennim bu programların artarak devam etmesidir.” ifadelerini kullandı. İlk olarak okullarda çıkan dergilerde öykü ve denemeler yazdığını belirten Deniz, Türkiye’nin özellikle Malatya’nın çalkantılı olduğu dönemlerde ise bir dönem esir hayatı yaşadığını bu zaman zarfında da yazılar yazdığını belirtti.
 
Malatya Basın Tarihi ile ilgili 5 ciltlik bir çalışma yapıldığını belirten Deniz, " Bu çalışma neticelenince, Malatya için kırılma noktası olan konularda dahil olmak üzere bir çok konudaki bilgiler herkesin işine yarayacak." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız