SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak ve Hekimhan'da Sel

A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesi Hamidiye Köyü'nde, yıldırım düşmesi sonucu bir çiftçi öldü. Malatya'nın Kuluncak ve Hekimhan ilçesine bağlı bazı köylerde etkili olan sel de hayvan telefatına ve köprü yıkılmasına neden oldu.

YILDIRIM DÜŞMESİ..
Malatya'da yıldırım çarpması sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Yazıhan İlçesi'ne bağlı Hamidiye köyünde meydana geldi. Kayısı bahçesinde kayısı toplayan Abdulvahap Aslan (38) adlı şahıs yıldırım çarpması sonucunda yaralandı. Aslan, çevredeki vatandaşlar tarafından Yazıhan Sağlık Ocağı'na kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

KULUNCAK VE HEKİMHAN'DA..
Kuluncak İlçesi'nde meydana gelen yağış sonrası oluşan sel ile ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Kılıç, ilçeye bağlı Kızılhisar, Kömüklü ve Karahisar köyleri ile Hekimhan İlçesi'ne bağlı Karaçayır Köyü'nde selin etkili olduğunu belirterek, selden dolayı 20 küçükbaş hayvan ile 1 büyükbaş hayvanın telef olduğunu belirtti. Selden dolayı sebze ve meyve bahçelerinin büyük oranda zarar gördüğünü anlatan Kılıç, Kızılhisar Köyü'ndeki selde içme suyu boruların zarar gördüğünü kaydetti.

İl Genel Meclis Üyesi Sait Özoğlu ise, Karahisar Köyü'ndeki köprünün selden yıkıldığını belirtti.
Bu arada, Tarım İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekiplerin bölgeye giderek hasar tespit çalışmalarına başladığı bildirildi.

Bu arada, Perşembe günü öğleden sonra Malatya il merkezinde de aralıklı yağış etkili oldu.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız