SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'a Atanan Kaymakam İçin Eylem

0
Güncellendi - 2018-09-09 16:57:19
Kuluncak'a Atanan Kaymakam İçin Eylem
A- A+ PAYLAŞ

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde vatandaşlar ve muhtarlar, son kararnameyle Malatya ili Kuluncak ilçesi kaymakamlığına atanan Okan Daştan'ın atamasının iptal edilip bir yıl uzatılması için Kaymakamlık önünde toplandılar.

Cuma namazı çıkışında Çamlıhemşin Kaymakamlığı önünde toplanan vatandaşlar burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlçe halkı ellerindeki Türk Bayrakları ve üzerinde ‘’Kaymakamımızın kalmasını istiyoruz Başkan (Reis) sana güveniyoruz ‘’ yazılı pankart ile ilçe merkezine kadar yürüdüler.

Çamlıhemşin Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kahan, kaymakamlarının Çamlıhemşin ilçesinde göreve devam etmesini istediklerini belirtti. Kahan ‘’Vicdanımızın sesini dinleyerek, kaymakamımızdan memnun olduğumuz için burada toplandık. Kaymakamımızın burada kalmasını istiyoruz. Köylülerimiz ve vatandaşlarımız tarafından çok sevilen bir kaymakamımız’’ derken, Ortayayla Köyü Muhtarı Bekir Altınoy ise, ‘’Derneğimizi toplanmasının amacı sadece demokratik hakkımızdır. Gitmemesi kabul görülürse sevineceğiz, kabul görmezse kaymakamımızı güzel bir şekilde uğurlayacağız. Devletimiz her zaman vardır. Bir Kaymakamımız gidecek, diğeri gidecek. Onurumuzla çalışıp yolumuza devam edeceğiz. Siyasi büyüklerimize ve bu kararı veren büyüklerimize de saygılıyız’’ ifadelerini kullandı.

Rize, iha

Kaymakam Okan Daştan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Harbiden adam gibi adam.İnsan evladı.Efendi, mütevazi, şahsiyetli, işbilen bir kaymakam...Kuluncak gerçekten çok şanslı...Kaymakam olmuş ta, nezaketi, öğrenenemiş diğer kaymakamlar, bu kaymakamımızdan ders alsınlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkücü (5 yıl önce)
    Kuluncak'ımız çok güzel ve huzurlu bir ilçe.Sayın Kaymakamız ilçemize hoş geldiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • onur y (5 yıl önce)
    Kuluncak'a geliyi daha ne istiyi Kuluncak gibi memleket mi var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatyalılar da bazı konularda böyle birlik olsalar ya ne güzel olurdu. bu arada malatyalı vekiller ve bürokratlar ne yapıp yapıp tunceli valisi tuncay soysal'ı malatya'ya kazandırsın. adam müthiş çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim44 (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim akp miletvekilleri işçi alımlarında iyi çalışıyor,nereye gitsek akp il başkanlığı iskur gibi çalışıyor bitmediki bizde iş bulalım bizde akp oy veriyoruz ama torpil için gitmem hak yemek islamda olmaz
    0
    0
    Yanıtla