SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'a da Turgut Özal Kütüphanesi

0
Güncellendi - 2016-04-11 16:06:17
Kuluncak'a da Turgut Özal Kütüphanesi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuluncak İlçesinde kütüphane açıldı. Turgut Özal Kütüphaneleri Projesi kapsamında kurulan kütüphane için açılış töreni düzenlendi.

Şehit Ümit Akbulut İlkokulu’nda düzenlenen kütüphanenin açılış törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bahar ile öğrenci ve öğretmenler katıldı. Törende çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Başkan Çakır, daha sonra açılış kurdelesini keserek protokolle birlikte kütüphaneyi gezdi.

Turgut Özal Kütüphaneleri projesi kapsamında 13 ilçeye toplam 17 adet kütüphane kurulması sağlanmıştı. Kütüphaneler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tasarladığı Z Kütüphane projesine göre dizayn ediliyor.

Bülten

a1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız