SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'ta Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2020-07-25 01:20:28
Kuluncak'ta Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Kuluncak Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını devam ettiriyor.

Kuluncak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz'in ilçeye en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cengiz, "Bu çalışmalarımızla ilçemiz temiz, daha rahat yollara kavuşuyor. Şimdiye kadar Konaktepe Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle'de asfalt ve yama çalışmalarımız tamamlandı. Önümüzdeki günlerde yine çalışmalarımız devam edecek. Kuluncak ilçemizi hak ettiği seviyeye ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a da teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız