SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'ta Mesleki Eğitim Kursları Açıldı

0
Güncellendi - 2016-03-02 18:23:21
Kuluncak'ta Mesleki Eğitim Kursları Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak Kaymakamlığı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kuluncak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile bayanlara yönelik çeşitli mesleki eğitim kursları açıldı.

İlçe merkezinde örtü altı sebze yetiştiriciliği (Seracılık ) mesleğinde 25, Sanayi Makineci kursu mesleğinde 25, Hazır Giyim ve Ev Tekstilinde 25 olmak üzere toplam 75 dezavantajlı bayana mesleki eğitim kursu verileceği belirtildi. Hayata hazırlama noktasında bayanların gelecekte kendi ayakları üzerinde durmasının hedeflendiği kurslarda ayrıca günlük 20 TL cep harçlığı da verilecek. Kurs sürecince kursiyerler Genel Sağlık Sigortasından da faydalanılacağı açıklanırken İş gücü yetiştirme kursların seçme ve açılış törenine İlçe Kaymakamı Tolga Özdemir, İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman, İlçe Halk Eğitim Müdürü Kazım Gülcan ve İŞKUR görevlileri katıldı.

Bu arada ilk defa bayanlara yönelik düzenlenen seracılık kursuna ise İlisuluk Mahallesinden çok fazla katılım olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız