SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'tan 40 Kişilik Heyet Ankara'da

0
Güncellendi - 2016-03-29 02:31:16
Kuluncak'tan 40 Kişilik Heyet Ankara'da
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak'tan 40 kişilik bir heyet Ankarada bir dizi ziyaretlerde bulundu. Heyete Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, AKP İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, AKP'li ilçe belediye meclis üyelerinin yanı sıra kanaat önderleri yeraldı.

Heyet öncelikle Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile sabah kahvaltısında buluştu. İlçe heyeti adına Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz söz alarak ilçeye yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi ve projeler için Bakan Tüfenkci'den destek istedi.

Heyet ikinci ziyaretini TBBM'ye gerçekleştirerek, Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar ile görüştü. Görüşmede ilçenin öncelikli ihtiyaçları, planlanan projeler, yatırımlar anlatılarak vekillerin destekleri istendi.

Heyet üçüncü ziyaretini Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a yaptı. Samimi bir havada geçen ziyarette ilçenin plalanan projeleri anlatıldı ve destekleri istendi.

Heyet sonraki ziyaretini, Kuluncaklı olan Yargıtay Daire Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu'na yaptı. Ziyarette Başkan Boyrazoğlu'na planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

Bülten

f2

f3

f4

f5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız