SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kulüp Başkanı Görevini Bıraktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:12:06
Kulüp Başkanı Görevini Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Barış Bingöl, görevini bıraktığını açıkladı.

Kulüp binasında gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, 4 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktığını söyledi. Bingöl, 44 Malatyaspor’da başkanlık görevine Müslüm Boztaş’ın devam edeceğini kaydederek, “2009-2010 sezonunda Sıtmapınarıspor’u alıp, 44 Malatyaspor yaptık. İlk yılımızda Malatya amatöründe önemli bir başarı yakalayarak, namağlup şampiyon olduk. Bir sonraki sezon BAL Ligi’ne çıktık. Bu sezon BAL Ligi’ni birinci tamamladık. Ancak ufak bir hatadan dolayı şampiyon ilan edilmedik. Şampiyon ilan edilmemiz gerekirdi ama olmadı. 4 yıldır 44 Malatyaspor’da kulüp başkanlığı yapıyorum. 44 Malatyaspor gibi büyük bir camiada kulüp başkanlığı yapmak benim için büyük bir onurdur. Kendi rızamla kulüp başkanlığı görevimi bırakıyorum. Bu noktada benimle birlikte 4 yıldır takıma maddi ve manevi büyük destekler veren Müslüm Boztaş’a görevi bırakıyorum. İlerleyen günlerde olağanüstü genel kurulumuzu yapacağız. Ben aday olmayacağım. Kulüp ikinci başkanımız olan Müslüm Boztaş kardeşimizin kulüp başkanı olarak, 44 Malatyaspor’a hizmet etmesi yönünde karar aldık” dedi.

Bingöl, 44 Malatyaspor’un başarısı için çalışmaya devam edeceğini belirterek, “Yönetim içerisinde görevimize devam edeceğiz. 44 Malatyaspor için elimizden geleni yapmaya hazırız. Önemli olan 44 Malatyaspor’un başarısıdır. 44 Malatyaspor’un geleceği ve başarısı için bize verilecek olan her türlü görevde elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra Müslüm Boztaş arkadaşımız kulüp başkanı olarak görev yapacak. Bende kendisinin yanında yönetimde yer alacağım. Güçlü bir yönetimle beraber 44 Malatyaspor’u bu sezon şampiyon yapmak istiyoruz” diye konuştu.

44 Malatyaspor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade eden Barış Bingöl, “Ben kulübümüze destekte bulunan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve işadamı Nurettin Uğur’a şükranlarımı sunuyorum. 4 yıllık görevim döneminde beraber çalıştığım yönetici, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca başkanlığım dönemimde bizimle hep beraber olan, bize destek veren taraftarlarımıza ve basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız