SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kulüp İyi Yönetilmiyor" İstifası

0
Güncellendi - 2016-01-29 00:04:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakaş, kulübün iyi yönetilmediğini öne sürerek görevinden istifa etti.

Daha önce Boks Malatya İl Temsilciliği görevinde de bulunan Karakaş, basın mensuplarına yazılı olarak yaptığı açıklamada, kulübün başıboş bir şekilde yönetildiğini iddia ederek, bundan dolayı kendisine istifa etmekten başka seçeneğin kalmadığını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yanlış yönetildiğini ileri süren Karakaş, “Şahsım olarak Malatya’da birçok kişi benim sporculuk kariyerim ve kişiliğimi bilir. Bugüne kadar boks, tekvando ve kick boksta Malatya adına kazanılan birçok başarıda hamd olsun bizim de bir nebzede olsa payımızın olduğuna inanıyorum. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde de aynı çabayı gösterdiğime düşünüyorum. Ancak son 2 yıldır kulüpte bazı yolunda gitmeyen durumlar olduğuna hep birlikte şahit oluyoruz. Bunca yıldır spor camiasının içerisinde olan birisi olarak, bir kulübün bu kadar başıboş bir şekilde yönetildiğine daha önce şahit olmadım. Yüzlerce sporcusu olan, onlarca branşı bünyesinde barındıran bir kulübün bu şekilde yönetilmesi beni çok rahatsız etti. Yönetim kurulu son 2 yıldır ne bir faaliyet programı açıkladı, ne de yöneticilerle herhangi bir toplantı yaptı. Kulüp nasıl yönetiliyor, gelir gider ne durumda, bütçemizin durumu ne, hangi branşta faaliyet var, bunu kimse bilmiyor. Ben şahsen bu durumdan ötürü faydalı olamayacağımı gördüm ve vicdanen rahatsız olmamak için istifa kararı aldım” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız