SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kulüpler Anlaşırsa Nayir İşi Tamam!

0
Güncellendi - 2016-06-29 21:50:05
Kulüpler Anlaşırsa Nayir İşi Tamam!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da bir süredir devam eden Mehmet Umut Nayir bilmesi mutlu sonla tamamlandı. Genç golcü, Osmanlıspor ile Yeni Malatyaspor’un anlaşması halinde kendisinin sarı kırmızılı takımla prensip anlaşmasına vardığı müjdesini verdi.

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan yarım sezonluğuna kiraladığı forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir, Yeni Malatyaspor ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

Bir süredir devam eden ancak gerçekleşmeyen bu transferle ilgili Yeni Malatyaspor yönetimi yoğun bir mesai harcıyordu. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Adil Gevrek’in ‘Umut Nayir ile prensip anlaşmasına vardık’ anlaşmasına karşı genç golcü, ‘herhangi bir anlaşma yok’ diye cevap vermişti.

Pano01aaİzmir ekibi Göztepe’nin de Nayir’i transfer etmek istemesi nedeniyle bu transferin çıkmaza girdiği düşüncesi hakim olurken, golcü futbolcunun attığı tweet yüzleri güldürdü.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Mehmet Umut Nayir, “Kulübüm Osmanlıspor ve Malatyaspor anlaştığı taktirde ben Malatyaspor kulübüyle prensip anlaşmasına vardım. Hakkımızda hayırlı olsun” dedi.

Nayir’in bu açıklaması sevinçle karşılanırken, kulüp başkanı Adil Gevrek’in genç golcünün tweetini retweetlediği görüldü.

Nayir’in açıklamasının ardından gözler Yeni Malatyaspor ile Osmanlıspor’un yapacağı görüşmeye çevrildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cemal (7 yıl önce)
    Kardeşim hani kulübü ile anlaşılmıştı, umutla anlaşılınca iş bitecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir sıtkı (7 yıl önce)
    Umut mutlaka alınmalı geçtiğimiz sezon kendini kanıtladı tüm malatyalıların sevgisini kazandı.ciddi adımların biran önce atılıp kısa zamanda bu işi bitirmek gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Umut takım oyununa yardımcı olan, mücadeleci ve hareketli bir forvet. Transfer inşallah müspet neticelenir.
    0
    0
    Yanıtla