SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kumanya Dağıttılar

A- A+ PAYLAŞ

 

Yurtdışı kaynaklı Hasene (IGMG Hilfs- und Sozialverein e.V.) organizasyonu Malatya'da da Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıttı.

Organizasyondan konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Hasene (IGMG Hilfs- und Sozialverein e.V.) Türkiye’de onlarca ilde Ramazan’ın bereketini ihtiyaç sahiplerinin evlerine, sofralarına taşımaya devam ediyor. 2011 Ramazan Kampanyası’nı “Ramazan Paylaşmaktır, Paylaşmak İbadettir” sloganı ile yürüten Hasene slogan olarak seçtiği başlığın altını doldururcasına Avrupa’daki Müslümanların yardımlarını mazlum ve mağdurların hanelerine taşıyor; Avrupa’daki Müslümanlarla dünyanın dört bir tarafında yer alan Müslümanları ortak bir paydada bir araya getiriyor.
 
Hasene’nin Malatya’da Ramazan kumanya dağıtımlarını takip için Almanya İGMG Hanower Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Davut Toklu, dağıtımın tamamlanmasının ardından Hasene’den ve Hasene’ye yardımda bulunan tüm Avrupa’lı Müslümanlardan Allah razı olsun diyen Toklu Duygularını şöyle ifade etti:” Ramazan kumanya dağıtımlarımız Malatya'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Gözlemci olarak katıldığım dağıtımda, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığına şahitlik ettim. Kendilerine yardım yapılan insanımızın sevinçlerine ortak oldum, dualarına şahitlik ettim.” Ayrıca Malatya’da bu hayrın dağıtımında bize mihmandarlık eden Anadolu Gençlik Derneği Başkanına Ve çalışanlarına Çok teşekkür ediyorum dedi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız