SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kumar Baskınında Silah da Ele Geçti

0
Güncellendi - 2016-06-25 19:24:33
Kumar Baskınında Silah da Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

  • Aynı kahvehaneye 4. kez kumar baskını yapıldı. 25 bin TL kumar parasının yanı sıra 2 ruhsatsız silah ele geçti.

Malatya’da aynı kahvehaneye Ramazan ayında ikinci, son 3 ayda ise dördüncü kez kumar baskını yapılarak tombala makinesi ve kumarda kullanıldığı iddia edilen paraya el konuldu.

Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi eski belediye arkası Kavukcu Sokak içinde meydana geldi. İddiaya göre; sokak içerisinde bir binanın teras katında faaliyet gösteren kahvehanede tombala oynatıldığının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekiplerince alınan mahkeme kararı üzerine ani baskın yapıldı. Baskında tombala makinesi ile kumar oynatıldığı tespit edilirken, kumarda kullanıldığı iddia edilen ve 25 bin TL civarında olduğu belirtilen paraya el konuldu. Aramalar esnasında 2 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Polis ekipleri kahvehanede bulunan yaklaşık 40 kişiye kumar oynamak suçundan Kabahatler Kanunu kapsamında 219’ar TL idari para cezası kesti. İşyeri sahibi ve işletmecileri hakkında ise  “Kumar Oynamaya Yer ve İmkan Sağlama” suçundan işlem başlattı.

Polis ekipleri tombala makinesi ve ekipmanlarına el koydu. Baskın sırasında, bazı kişiler basın mensuplarına tepki gösterip, tehditlerde bulundular.

Söz konusu kahvehane sırasıyla daha önce 10 Nisan 2016 tarihinde, 19 Mayıs 2016 tarihinde ve 13 Mayıs 2016 tarihlerinde de tombala makinesi ile kumar oynatılması nedeniyle baskına uğramıştı.

2 AYRI ADRESTE DE KUMAR BASKINI

Bu arada, 13 Haziran 2016 tarihinde Malatya merkezde Şerbetçi Köşede bulanan bir kahvehaneye ikinci kez baskın yapılırken, Hamidiye Mahallesi Antepli sokakta daha önce iki kez baskına uğrayan ve kahvehaneyi Cezmi Kartay Caddesi’ne taşıyan işletmecilerin yeni işyerine de tombala makinesi ile kumar oynatılması nedeniyle baskın yapıldığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kumar1

kumar2

kumar3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    bunların sonu ne olacak kahveye gıden erkeklere kızardık sımdı tombala cıkmıs hiç mi anaları babaları kardesleri yok bunları kızıım var korkuyorum bunların cezası buyusun 4 kez basılmıs adamlar hala faliyet göseterebılıyor bişeyler yapın nolacak sonumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (7 yıl önce)
    Eee idda denen kumarı , millileştirilen piyango kumarini ülkeye sokarsan , millet gider 2,5 tl ye tombala oynar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Burada asıl kabahat Kabahatler kanununda. 4. Kez baskın ama hala faaliyette. Güzel malatyam ne ara bu hale geldin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet çakır (7 yıl önce)
    Mantar gibi çoğaldılar her taraf tombalacı doldu
    0
    0
    Yanıtla