SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küme Düşülmesin!"

A- A+ PAYLAŞ
 
Sadri Şener ve Yıldırım Demirören'in başını çektiği başkanlar, 'Şikeye karışanlar cezaları neyse çeksinler. Ancak kulüpler bu işin dışında tutulsun, küme düşürülmesin' teklifinde bulunacaklar.
 
Hürriyet gazetesinin haberine göre, 3 Temmuz sabahı başlayan şike operasyonu Türk futbolunu toz duman ederken, başta Fenerbahçe olmak üzere Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin dengesi alt üst oldu. Şimdi herkesin merak ettiği bir konu var; Bu ligde hangi takım ya da takımlar küme düşürülecek? 
 
Türkiye Futbol Federasyonu, şike soruşturmasında adı geçen kulüplerle ilgili yaptırımını mahkemeden çıkacak sonuca endekslerken, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a, “Bu ligde küme düşme olmasın” diyecekler. 
 
Krizden çıkışı konuşacaklar 
Yarın, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerinin başkanlarıyla yemekte buluşacak olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türk futbolunun içerisinde bulunduğu kaostan nasıl çıkılması gerektiği konusunda onların görüşlerini alacak. 
 
Kişiler cezalandırılsın 
Duyumlara göre, Kulüpler Birliği’nde söz sahibi olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, diğer kulüplerin başkanlarının bir isteğini iletecek. Şener ve Demirören, Gençlik ve Spor Bakan Suat Kılıç’a, “Futbolumuz bu süreçte büyük yara aldı. Biz, kulüplerle şike yapanların ayırt edilmesinden yanayız. Şikeye karışanlar cezalandırılsın. Ancak bu ligde küme düşme olmasın. Biz TFF’ye bu isteğimizi gerekirse yazılı olarak ileteceğiz. Bu konuda mahkemeye başvurmayacağımızı da taahhüt edeceğiz” diyecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız