SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kümeye Doğru 'İyiye Gidiş'!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda genç futbolcuların Tarsus İdmanyurdu maçında verdikleri mücadele yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürürken, takımın genel menajeri Cem Yücel, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Yücel, Tarsus İdmanyurdu maçında genç futbolcuların iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Maçtan önce de söylemiştik. İyi futbol oynamak istediğimizi ve puan almanın sürpriz olmadığını kaydetmiştik. Tabi Tarsus İdmanyurdu, ilk yarıda seyircisinin de desteğiyle üstün bir oyun ortaya koydu ve golü de buldu. Ancak ikinci yarıda oyuna yaptığımız müdahalelerle gençlerimiz daha iyi mücadele etti. Oyun disiplininden kopmadan sahada ellerinden geleni yaptılar ve 1-1'lik sonuçla sahadan ayrıldılar" dedi.

Takımın her geçen hafta daha iyiye gittiğini kaydeden Yücel, "Herkes ilk başta genç futbolcularla şüpheyle yaklaşıyordu. Bunun için kimseyi suçlayamayız. Ancak biz her geçen hafta daha iyi olacağımızı söylemiştik. Genç futbolcular bu sözümüzü yerde koymadı. Diğer takımlara göre tek eksiğimiz tecrübeydi. Her geçen hafta daha iyi mücadele ediyorlar. Ben verdikleri mücadeleden dolayı genç futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

MARDİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI..
Bu arada Malatyaspor'da, Mardinspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Hasan Koç yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Yoldaş ve Mustafa Aslan takımdan ayrı düz konuşa yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top çalışmasının ardından kondisyona dayalı bir çalışmayla sona erdi.
Öte yandan, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın orta saha oyuncularından Serhat Tataroğlu, "Tarsus İdmanyurduspor karşılaşmanın ilk 20 dakikası genç olmamız ve liderlik hedeflerinden dolayı baskılı oynadılar. Bireysel hatalardan dolayı bir gol yedik. Golün etkisini takım olarak üzerimizden çabuk attık. Yediğimiz golden sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. İlk yarı elimize geçen fırsatları da değerlendiremedik, değerlendirsek sonuç daha farklı olabilirdi. Buna rağmen ikinci yarıda istediğimiz golü bulduk. Golden sonra iyi bir savunma yaparak, 1 puanı almayı başardık. Artık bu maç geride kaldı. Mardinspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Oynadığımız oyunu 90 dakikaya yayarak, Mardinspor karşısında 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Takımın diğer bir orta saha oyuncusu Hakan Koç ise, yeni teknik heyetle beraber kendilerinin de yeni bir sayfa açtığını kaydederek, "Tarsus İdmanyurduspor maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanmıştık. İnanarak gittiğimiz için 1 puanı aldık. Kazanarak da gelebilirdik. İyi mücadele ettik. Mücadelemizin üzerine koyup, ayağa pas yaparak Mardinspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız