SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kundakçıya Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:21
Kundakçıya Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da önce bir okul kantininde hırsızlık yaparak burayı kundaklayan, ardından ise Ayakkabıcılar Çarşısı’nda girdiği bir ayakkabı mağazasını kundaklayan 18 yaşındaki genç çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kundakçı genç, son kundakladığı mağazadaki yangın esnasında vücudunda oluşan yanıklar nedeniyle 4 gün hastanede tedavi gördü.

ÖNCE KANTİNİ, SONRA MAĞAZAYI KUNDAKLAMIŞTI

Kundaklama olayları 15 Kasım Pazar günü gece ve sabah saatlerinde gerçekleşmişti. Pazar günü gece saat 24.00 sularında Fuzuli Caddesindeki Fırat İlköğretim Okulu’nun kantinine giren 18 yaşındaki Doğukan G., burada kasada bulunan bozuk paraları aldıktan sonar kantini ateşe vermiş ve kantindeki tüm eşyalar zarar görmüştü. İkinci kundaklama olayı ise saat 05.30 sularında Söğütlü Camii’nin arkasındaki Ayakkabıcılar Çarşısı’nda meydan gelmişti. Şüpheli Doğukan G., darabasını kırarak girdiği  ayakkabı mağazasını ateşe vermiş ve yangın esnasında vücudunun bir kısmında yanıklar oluşmuştu.

Her iki kundaklama sonucu oluşan yangın İtfaiye ekiplerince söndürülmüştü. Ayakkabıcılar Çarşısındaki yangının kısa sürede kontrol altına alınması, yangının diğer dükkanlara sıçramasını önlemişti. Bir mağazanın da yangının söndürülmesi esnasından sudan ve isten dolayı zarar gördüğü olayda, kundaklanan mağazadaki maddi zararın yaklaşık 500 bin TL tutarında olduğu belirtildi.

TEDAVİSİ BİTTİ, TUTUKLANDI

Olaydan sora vücudunda oluşan yanıklar nedeniyle gitmiş olduğu özel bir hastanede tedavi olmaya çalışan Doğukan G., polis ekiplerince yakalanmıştı. Bingöl nüfusuna kayıtlı olan ve kısa bir süre önce 18 yaşına bastığı bildirilen Doğukan G.’nin  30’a yakın suç kaydının bulunduğu ve  karıştığı suçların büyük oranda hırsızlık olduğu öğrenildi. Vücudundaki yanıklar nedeniyle hastanede 4 gün süreyle tedavi gören Doğukan G., Asayiş Şubesindeki sorgusunun ardından Adliyeye sevk edildi. Şüpheli Doğukan G., her iki kundaklama ve hırsızlık suçundan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız