SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kundaklama Tutuklattı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 diş hekiminin muayenehanesini kundakladıkları iddia edilen 3 kardeş yakalandı ve 2'si tutuklandı.

Malatya'da 26 Aralık 2008 günü gece meydana gelen olayda, Diş Hekimleri Odası Başkanı Gökmen Kenan Özdal'ın Halep Caddesi'ndeki, Diş Hekimleri Odası yönetiminde bulunan Kerem Kurttaş'ın Dörtyol mevkiindeki ve Murat Canbek'in ise Akpınar Aslantepe Caddesi'nde bulunan işyerleri gece saatlerinde kundaklanmıştı. Kundaklama olaylarında 3 diş hekiminin işyerinde maddi zarar meydana gelmişti.

Olayı araştıran Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, diş teknisyeni olan Ü.G. ile birlikte kardeşleri olan B.G. ve A.G. adlı şüphelileri teknik çalışma sonucunda yakaladı.

Şahısların Malatya Diş Hekimleri Odası'nın sahte diş hekimlerine yönelik olarak başlattığı mücadele sonucunda iş yapamayınca, odanın yönetimde bulunan diş hekimlerinin işyerlerini kundakladıkları iddia edildi.

Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"25-26.12.2008 günü ilimizde üç ayrı diş hekim muayenelerinde gece muayyen saatte meydana gelen Faili Meçhul kundaklama olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri Ü.G., A.G. ve B.G. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek, 15.12.2009 günü yapılan operasyonla her üç şüphelide yakalanmıştır.

Yakalanan üç şüpheli haklarında tanzim edilen üç ayrı tahkikat evrakı ile birlikte 16.01.2009 günü saat:13.30 da Adli Mercilere çıkartılmış ve A.G. ve Ü.G. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız