SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Finaline Malatyalı Hakem

0
Güncellendi - 2019-05-14 05:02:33
Kupa Finaline Malatyalı Hakem
A- A+ PAYLAŞ

Akhisarspor ile Galatasaray arasında oynanacak 57. Ziraat Türkiye Kupası final maçını Suat Arslanboğa yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı 15 Mayıs Çarşamba günü yaşanacak. Sivas'ta Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 20.45'te başlayacak.

Akhisarspor ile Galatasaray arasında oynanacak 57. Ziraat Türkiye Kupası final maçını Malatyalı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmada Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Malatyalı olan ve uzun süre Malatya Bölgesi hakemi olarak süper ligde maç yöneten Suat Arslanboğa, daha sonra iş durumu nedeniyle bir süre önce Eskişehir'e yerleşmişti. Arsanboğa, halen Eskişehir Bölgesi'nin  hakemi olarak liglerde görevini sürdürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • sadık (4 yıl önce)
    suat hocayla uğraşıp onu malatydan kaçırtan, malatya hakem kurulu ve bölgesel kurul üyesi görevden alınmalı. türkiyenin en iyi hakemlerinden suat hocanın ayağına çerme takmak istediler ama güçleri yetmedi. malatya bölgesi hakemi suat arslanboğa yerine eskişehir bölgesi hakemi suat arslanboğa finali yönetecek diyor ulusal medya. bu ayıpta malatya hakemliğini yönettiğini zannedenlere yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper ŞİŞMAN (4 yıl önce)
    Allah Hakem Şansı Versin.. İnşallah alnının hakkıyla tecrübesinin rahatlığıyla finale yakışan bir yönetim sergileyecek. Rabbim utandırmasın.
    0
    0
    Yanıtla