SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Hakemleri

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu hafta sonundaki Türkiye Kupası maçlarının hakemlerini açıkladı. 17 Ocak Cumartesi akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray- Malatyaspor maçını İzmir Bölgesi'nin üst klasman hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetecek. Bu arada Malatya bölgesi üst klasman hakemlerinden Suat Arslanboğa da Manisaspor- Sivas maçına atandı.

KUPANIN HAKEMLERİ..
Kupa maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

Antalyaspor - Gaziantepspor : Hüseyin Göçek
Trabzonspor - Gaziantep Bld. : Gökhan Güneşer
Altay - Ankaraspor : Cüneyt Çakır
Galatasaray - Malatyaspor : Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Mehmet Cem Hanoğlu, 4. hakem Ferhan Kestanlıoğlu
Manisaspor - Sivasspor : Suat Arslanboğa
Konyaspor - Alanyaspor : Mürvet Sezer
Fenerbahçe - Eskişehirspor : Deniz Çoban
Bursaspor - Tokatspor : Taner Gizlenci

BANK ASYA 1. LİGDE..
Bu arada Bank Asya 1. Liginde 18. hafta maçlarını yönetecek hakemlerin bir bölümü açıklanırken, aralarında Malatyaspor'un da bulunduğu bazı takımların, kupa maçları nedeniyle önümüzdeki hafta içerisinde oynayacakları maçların hakemlerinin açıklanması sonraya kaldı.

MHK'nın açıklamasına göre hakemler şunlar:

* 17 Ocak Cumartesi
13.30 Orduspor-Diyarbakırspor: Hakan Ceylan

18 Ocak Pazar
13.00 Güngören Belediyespor-Çaykur Rizespor: Nihat Akman
13.30 Giresunspor-Kardemir Karabükspor: Özgüç Türkalp
13.30 Kayseri Erciyesspor-Samsunspor: Süleyman Abay

* 19 Ocak Pazartesi
20.00 Adanaspor-Kasımpaşa: Özgür Yankaya

Bu hafta sonunda oynanacak Fortis Türkiye Kupası 5. hafta maçları nedeniyle 21 Ocak Çarşamba gününe alınan Kartalspor-Altay, Manisaspor-Boluspor, Sakaryaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka-Malatyaspor lig maçlarının hakemleri daha sonra açıklanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız