SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Kuraları Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:34
Kupa Kuraları Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda çekildi.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalar sonucunda rakiplerini eleyen toplam 49 takım 3. Tur'a yükselecek.

22-23 Eylül tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda Yeni Malatyaspor’un rakibi Orhangazispor oldu. Maç Orhangazi'de oynanacak.

-Orhangazispor’u tanıyalım-

Yeni Malatyaspor’un kupadaki rakibi Orhangazispor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele ediyor.

Bursa temsilcisi, ligde geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1’de beraberlik aldı. Birinci eleme turunda Tavşanlı Linyit’i 2-0 yenen Orhangazispor adını 2. Eleme Turuna yazdırmayı başardı. Orhangazispor’a turu geriden golleri 62. dakikada Can Parlayan, 72. dakikada Habib Uzun kaydetti.

Orhangazispor , Bursa'da bulunan bir futbol takımı. Kulüp, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 1982 yılında kurulmuştur. Daha önce 2003-2004 sezonunda Orhangazi Döktaşspor adıyla 3. Ligde oynayan kulüp, 2005-06 sezonundan itibaren aralıksız TFF 3. Lig'de mücadele etmektedir. Kulübün daha önceki ismiOrhangazi Döktaşspor'dur. Orhangazispor, 14 Eylül 2008 tarihinde kendi sahasında Uşakspor ile oynanan 3. Lig müsabakasında rakibini 10-0 yenerek tarihinin en farklı skoruna imza attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız