SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Kur'ası Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2010-2011 sezonu, 1. Kademe maçları ile başlıyor. Toplam 72 takımın yer alacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda 1. Kademe kuraları çekildi. Malatya temsilcilerinden Yeni Malatya Spor, 7. grupta yeraldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde yapılan kura çekimine, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile 1. Kademe'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Toplam 36 takımın tek maç eleme usulü ile mücadele edeceği 1.Kademe maçları 1 ve 2 Eylül tarihlerinde yapılacak. 1.Kademe'de, 2009-2010 sezonunda Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3. Lig Yükselme Grubu'nda yer alan tüm takımlar ile Spor Toto 2.Lig klasman gruplarını ilk 3 sırada bitiren ekipler ve Spor Toto 3.Lig klasman gruplarının liderleri yer alıyor.

YENİ MALATYA 7. GRUPTA..
2. ligin yeni ekibi Yeni Malatya Spor, kupanın 1. kademesinde 7'nci grupta yeraldı. Bu grupta Belediye Vanspor, Siirtspor ve Şanlıurfaspor takımları da bulunuyor.

Yeni Malatya Spor, ilk maçını Malatya'da Siirtspor ile oynayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız