SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Kur'ası Cuma Günü Çekilecek

0
Güncellendi - 2018-11-21 00:36:10
Kupa Kur'ası Cuma Günü Çekilecek
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi 23 Kasım'da yapılacak. 4.Tur’da Kırklarelispor’u 1-0 yenerek, adını bir üst tura yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor’un da rakibi belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi 23 Kasım Cuma günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kulüp temsilcileri ile TFF yetkililerinin katılacağı kura çekim saat 14.30'da başlayacak.

Çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'na, 4. Eleme Turu galibi 28 takım ile Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Akhisarspor takımları katılacak. İlk maçlar 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 18, 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak.

EVKUR YENİ MALATYASPOR 4.TUR’DA KATILDI

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 4.Tur’da dahil oldu. 31 Ekim’de sahasında TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 25. dakikasında kaydettiği nizami gol sayılmayan ev sahibi ekip, 83. dakikada Aleksic’in kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 5. tura geçmeyi başardı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız