SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Maçı Çarşamba 17.00'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:22
Kupa Maçı Çarşamba 17.00'de
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Eyüpspor ile Çarşamba günü sahasında karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Çarşamba günü İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Ligde 4'te 4 yaparak, zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, kupa hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Uğur nezaretinde TFF Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Tokatspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Tokatspor maçında yedek soyunan ve maçta forma giymeyen futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanı koordinasyon çalışmalarıyla noktaladı.

"İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIK"

Öte yandan takım kaptanı Ramazan Kahya, gazetecilere antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. Kupa ve ligde yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini dile getiren Kahya, "Kupa müsabakasında Eyüpspor ile karşılaşıyoruz. Bu maçın hazırlıklarına başladık. İnşallah hem kupada hem de ligde, güzel bir şekilde yolumuza devam ederiz" dedi.

Kahya, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Zor bir deplasmandan güzel bir 3 puan çıkardık. Maçın ilk 20 dakikasında maça iyi başladık. İyi başladığımız zaman diliminde 2 gol bulduk. Sonra biraz geriye çekilmek zorunda kaldık. Taraftarın baskısıyla Tokatspor biraz baskılı göründü ama çok şükür 3 puan almasını bildik. Son dakika gol yedik fakat 3 gol arkasından bulduk. Kaliteli bir oyun oynamadık fakat iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. 2-0 verdiği bir rahatlık oldu. 4’te 4 yaptık önümüze bakacağız artık. Devamı gelecek inşallah" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız