SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

0
Güncellendi - 2018-12-06 04:22:18
Kupa Maçının Biletleri Satışa Sunuldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında TFF 2.Lig ekibi Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. Yarın akşam 18.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Süper Lig'de 14 haftada 22 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında TFF 2.Lig ekibi Etimesgut Belediyespor ile bu akşam Yeni Malatya Stadyumu'nda karılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa sunuldu.

Bilet fiyatları şöyle: "Batı Alt-10 TL, Doğu Alt-5 TL, Misafir-5 TL."

Bilet satışıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Maçta sezonluk kombineler geçerli olurken, passoligi olmayan taraftarlarımız maç günü stadyum gişelerinden kağıt bilet satın alabilecektir" denildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Rakip Keçiörengücü değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Bu soğukta fiyat lar Keçiörengücü için bence çok fahiş bedava yapsan kimse gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • hangi maç hangi takımla yapıyoruz birde bakaydın iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle takimini destekleyen taraftar ALLAH hic bir takima vermesin Sporla ilgilenme bari daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle takimini destekleyen taraftar ALLAH hic bir takima vermesin Sporla ilgilenme bari daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    metin allahtan kork elini vicdanına koy vereceğin para 10 lira onada pahalı senin gibi taraftar olmaz takım hiç para kazanmasın
    0
    0
    Yanıtla