SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Maçının Hakemi Yankaya

0
Güncellendi - 2020-01-10 20:16:44
Kupa Maçının Hakemi Yankaya
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu 1. maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 14 Ocak Salı günü Sivas'ta oynanacak DG Sivasspor- BtcTurk Yeni Malatyaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Tur ilk maçları heyecanı 14, 15 ve 16 Ocak'ta oynanacak maçlarla yaşanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapılan açıklama ile bu müsabakaları yönetecek hakemler de açıkladı. İlk maçlarda düdük çalacak hakemler şöyle:

14 Ocak Salı

16.00 Medipol Başakşehir - Kırklarelispor: Mustafa Öğretmenoğlu

18.30 DG Sivasspor - Yeni Malatyaspor: Özgür Yankaya

20.30 İM Kayserispor - Fenerbahçe: Bahattin Şimşek

15 Ocak Çarşamba

16.00 Aytemiz Alanyaspor - Kasımpaşa: Tugay Kaan Numanoğlu

18.30 BB Erzurumspor - Beşiktaş: Koray Gençerler

20.30 Çaykur Rizespor - Galatasaray: Halis Özkahya

16 Ocak Perşembe

18.00 Antalyaspor - Göztepe: Volkan Bayaraslan

20.30 Trabzonspor - Denizlispor: Suat Arslanboğa

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre (4 yıl önce)
    Bu adama hiç ama hiç güvenemiyorum geçmiş olsun Malatyam
    0
    0
    Yanıtla