SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Fortis Türkiye Kupası 5. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Çarşamba günü Malatya'da oynanacak olan Malatyaspor- Giresunspor maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen hakemler şunlar:

* 21 Şubat Salı:
20.00 Beşiktaş-Sarıyer: Mehmet Fatih Gökçe.

* 22 Şubat Çarşamba:
14.00 Malatyaspor-Giresunspor: Mustafa İlker Coşkun.
14.00 Mersin İdmanyurdu-Diyarbakırspor: Çağatay Şahan.
20.00 Fenerbahçe-Tarsus İdmanyurdu: Cem Deda.
20.00 Kayseri Erciyesspor-Ankaragücü: Oktay Demiray.
14.00 Samsunspor-İnegölspor: Hakan Sivriservi.

* 23 Şubat Perşembe:
20.00 Kayserispor-Fatih Karagümrük: Yıldıray Arslan.
20.00 Altay-Trabzonspor: Yılnur Önen.

MALATYASPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI..
Kupada A grubunda mücadele eden ve Galatasaray'ın ardından 2. sırada yeralan Malatyaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarına bugün başladı.

Grupta 4 maç oynayan Galatasaray 10 puanla lider ve 3 maç oynayıp 7 puanı bulunan Malatyaspor ikinci. Gruptaki diğer takımlar Diyarbakırspor 3 puanla üçüncü, Giresunspor 3 puanla dördüncü ve puanı bulunmayan Mersin İdmanyurdu beşinci ve sonuncu.

Kupa statüsü gereği, ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecekler. Malatyaspor, mevcut haliyle Galatasaray'la birlikte çeyrek finale çıkmayı garantilemiş durumda.

BİLETLER SATIŞTA..
Öte yandan, Çarşamba günü oynanacak Malatyaspor- Giresunspor kupa maçı biletleri satışa çıktı. Biletler, açık 1, maraton 2, kapalı 3, VIP 5 milyon liradan satılıyor. Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki Ticketturk gişesinden temin edilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız