SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Malatyaspor'un

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da düzenlenen Bilyonercup Futbol Turnuvası'nın finalinde Eskişehirspor'u mağlup eden Malatyaspor şampiyon oldu. Malatyaspor kupayı ve para ödülünü kazandı.

Lig A ile 2. Lig B ve yükselme gruplarında yer alan toplam 21 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Bilyonercup Futbol Turnuvası'nın finalinde, Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen Malatyaspor karşılaşmayı 2-1 kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Başkan Yardımcısı Hakan Kodaman, 190 milyarlık para ödülünü de kazandıklarını söyledi.

Üçüncülük dördüncülük maçında ise Adana Demirspor ile Mardinspor karşı karşıya geldiler. Maçı 4-0 kazanan Mardinspor, turnuvanın üçüncüsü oldu.

Malatyaspor- Eskişehirspor maçının hakem ve takım kadroları ile golleri şöyle:

STAD: Topkapı

HAKEMLER: Utku Yükselbaba, Murat Bozdağ, Gurhan Karamelek

MALATYA: Şenol, Serkan ( İlhan Dk 46), Engin, Mehmet, Turgay, Sebastian, Ramazan (Ali Dk 88 ), Atilla( Eray Dk 46), Senkerik (Olcayto Dk 83), Taner, Bülent (Alperen Dk 58)

ESKİŞEHİR: Zafer, Ayhan (Ulaş DK 46), Aydın( Serkan Dk 46), Bülent, Mustafa, Ramazan, Berkay, Birol, Mehmet (Turan Dk 85), İshak, Mehmet Al ( Mehmet Akif Dk 46 )

GOLLER: Taner Dk 11, Senkerik 18, Berkay Dk 77

FOTO: Final maçından bir enstantene

HABER VE FOTO için Sayın Şinasi SERÇE'ye teşekkürlerimizle..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız