SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Su Sporları'nın

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:22
Kupa Su Sporları'nın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su Topu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '23 Nisan Egemenlik Küçükler Kupası' yarışmaları yapıldı.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışmaya, sporcular büyük ilgi gösterdi. Yarışmalar sonucunda Malatya Su Sporları birinci olurken, Malatya Gençlik Hizmetleri ise ikinciliği elde etti. 

Malatya Su Topu İl temsilciliği tarafından organize edilen ‘23 Nisan Egemenlik Kupası’ çerçevesinde Malatya Su Sporları takımı ve Malatya Gençlik Hizmetleri kulüpleri, Su topu müsabakasında karşı karşıya geldi. Küçükler kategorisinde oynanılan müsabakaya 23 sporcu katıldı. Malatya Su Sporları takımı zorlu rakibi Malatya Gençlik Hizmetleri takımını, 14-12 mağlup ederek 1’nci oldu. Rakibini 14-12 mağlup ederek birinci olan Malatya Su Sporları takımı, kupalarını Su Sporları İl Temsilcisi Vahap Karaaslan elinden aldı. İkinci olan Malatya Gençlik Hizmetleri Kulübü de, ikincilik kupasını aldı. Turnuvaya katılan 23 sporcudan birinci olan sporculara altın madalya, ikinci olan sporculara ise gümüş madalya verildi. 

Adına yakışır bir turnuva gerçekleştiğini ifade eden Malatya Su Topu İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Malatya’da Küçükler için bir Su Topu müsabakası gerçekleştirdik. Rakibini mağlup ederek birinci olan 11 küçük sporcumuza altın madalyalarını verdik. İkinci olan sporcularımıza da gümüş madalya verdik. Çok güzel bir turnuva oldu.  Turnuvaya katılan 23 sporcumuza madalyalarını vererek bu mutlu ve anlamlı günde unutulmayacakları bir gün yaşattık. Çocuk bayramlarını en güzel şekilde kutladık” şeklinde konuştu.

Malatya’da Su Topu branşında önemli adımlar attıklarını söyleyen Karaaslan, “Malatya’da Su Topunun gelişmesi için her geçen önemli adımlar atıyoruz. Hedefimiz daha da ilerilere gitmek. Malatya su sporlarında önemli bir merkez olmayı başardı. Biz bununla da yetinmek istemiyoruz. Daha ilerilere gitmek istiyoruz. İleriki zamanlarda Malatya’dan çok önemli sporcularımız yetişecek. Bunun doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önemli yatırımlarımız var. Bu yatırımlarımızın sonuçlarını da ileriki dönemlerde alacağız” dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız