SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupada Buraya Kadar: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Malatya'da oynanan ilk maçı 1-0 kazanan ve deplasmandaki maça bu avantajıyla çıkan Malatyaspor, ikinci yarıda yediği gollerle kupada saf dışı kaldı. Gaziantepspor; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Denizlispor'dan sonra kupanın dördüncü yarı finalisti olurken, tamamıyla lige dönen Malatyaspor, Fenerbahçe ile Pazar günü oynayacağı lig maçı için, Cuma günü uçakla İstanbul'a geçiyor.

...

STAD: Kamil Ocak

HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Murat Şahin, Orkun Aktaş, 4. hakem Özgüç Türkalp

GAZİANTEPSPOR: Hasagiç, Engin (Sedat dk. 64), Bekir, Adem Dursun, Mehmet Çoğum, Barış, Krita, Özgür, Faruk (Ekrem dk. 46), Lazarov, Veysel (Ali Bayraktar dk. 90)

YEDEKLER: Kaya, Sedat, Ali Bayraktar, Melliti, Ekrem, Aytek, Hasan

MALATYASPOR: Fevzi, Ömer, Mert, Evren, Senkerik (Masek dk. 68) , Hakan Söyler, Toth, Homola, Emrah (Bilal dk. 55), Mustafa Özkan, Serkan Bensol

YEDEKLER: Tayland, Bilal, Sebastian, Serdar, Aytaç, Hakan, Masek

GOLLER: Ekrem (dk. 50), Krita (dk. 84)

SARI KARTLAR: Adem Dursun, Krita, Lazarov (Gaziantepspor), Mustafa Özkan, Hakan Söyler (Malatyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR..
6. dakikada Lazarov'un kullandığı serbest atışta ceza sahasında iyi yükselen Özgür'ün kafa vuruşunu kaleci Fevzi son anda çıkardı.

28. dakikada Lazarov'un ceza sahası sağ köşesinden ortaladığı topa Veysel'in kafa vuruşunu kaleci Fevzi kontrol etti.

42. dakikada Hakan'ın ara pasında kaleci Hasagic ile karşı karşıya kalan Senkerik'in şutunda top az farkla auta çıktı.

50. dakikada Veysel'in pasında topla buluşan Ekrem'in, ceza sahasından çektiği sert şutta meşin yuvarlak, kaleci Fevzi'nin sağından ağlarla buluştu. 1-0

60. dakikada Lazarov'un ceza sahası sağ köşesinden sert şutunda kaleci Fevzi topu güçlükle çeldi, dönen topu önünde bulan Veysel'in şutunda, top az farkla auta çıktı.

74. dakikada Krita'nın, yaklaşık 35 metreden çektiği sert şutta top, az farkla auta çıktı.

76. dakikada Özgür'ün ceza yayı üzerinden vurduğu şutu, kaleci Fevzi kontrol etti.

83. dakikada Sedat'ın ceza sahasından çektiği sert şutu kaleci Fevzi kontrol etti.

84. dakikada Sedat'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Krita, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0

Karşılaşma 2-0 Gaziantepspor'un galibiyetiyle son buldu ve bu skor, Gaziantepspor'u kupada yarı finale yükseltti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız