SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupada da Çok Kötü: 0-3

A- A+ PAYLAŞ

Fortis Türkiye Kupası maçında kendi sahasında Altay'la karşı karşıya gelen Malatyaspor, rakibine 3-0 mağlup oldu. İnönü Stadı'ndaki karşılaşmaya taraftarlar da ilgi göstermedi ve maçı ancak bine yakın kişi tribünlerden izledi. Karşılaşmayı protokoldan izleyen olmazken, kulüp başkanı Haşim Karadağ, eski başkan Şevket Küçükaslan'ın da aralarında bulunduğu bazı yöneticiler tribünde yerlerini aldılar. Takımla ilişiklerini kesen- kesilen oyunculardan sonra kadro kurmakta sorun yaşayan Malatyaspor, toplam 16 futbolcuyla maça çıkabildi. Takım kaptanlığı pazubandını da bu sezon transfer edilen Fatih Sezer yaptı. Altay'ın takım kaptanı olarak da Malatyalı futbolcu Mehmet Budak sahaya çıktı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Baki Yiğit, Fahri Aksoy, 4. hakem Erdoğan Özkaya

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa Sert, Fatih (Dk.82 Mehmet Yoldaş) , Eren, Mustafa Akdağ (Dk.67 Mert ), Güven, Alper, Güngör, Turgay (Dk.76 Ali Şimşek), Selim, Ergun,

YEDEKLER: Yk. Taylan, Önder, Mert, Ali, Mehmet Yoldaş,

ALTAY: Gökhan, Molina, Bezerra ( Dk.67 Yasin ), Burak (Dk.55 Erdi), Can ( Dk.80 Şeyhmus), Gökhan İşcan, Mustafa, İsa, Musa, Özkan, Mehmet Budak,

YEDEKLER: Yk. Atilla, Erdi, Şeyhmus, Ali Ölmez, Ali İhsan, Yasin, Alp.

GOLLER: Dk.19-73 Can Erdem, Dk.90+2 Musa ( Altay)

SARI KARTLAR : Fatih, Mehmet Yoldaş, Selim ( Malatyaspor)

6. dakikada Burak, orta alandan gönderilen uzun pasla Malatyaspor ceza sahasına girdi, çaprazdan sert vuruşunda Emrah tehlikeyi kornerle önledi.

10.dakikada Malatyaspor atağında Mustafa Sert’in ortasında Ergun kaleci ile birlikte topa yükseldi kafa vuruşunda top kısa düştü, defans oyuncuları topu kornere gönderdi.

19. dakikada Bezerra'nın pasını alan Can, ceza sahasının içerisinde sert vurdu ve Altay'ın golünü kaydetti: 0-1

24.dakikada Molina’nın pasıyla buluşan Bezerra uygun durumda olmasına karşın topa üstten auta gönderdi.

30.dakikada Malatyaspor atağında Altay ceza sahasında oluşan karambolda ceza sahasına çıkartılan topa Selim, sert vurdu kaleci topu kornere göndererek gole izin vermedi.

32.dakikada Güngör’ün soldan kale içerisine gönderdiği topa Mustafa Sert kafayla dokundu kaleci yatarak topa çizgide hakim oldu.

34.dakikada kazanılan serbest atışı Malatyaspor’da Eren kullandı, üst direği yalayan top auta çıktı.

39.dakikada Gökhan İşcan’ın ortasında Burak kafayla dokundu top Emrah’ta kaldı.

42.dakikada Güngör’ün ortasında Ergun kafayla dokundu kaleci tehlikeyi kornerle önledi.

İlk yarı konuk Altay’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

51.dakikada Eren’in sert şutunda kaleci tehlikeyi güçlükle önleyerek topu kornere gönderdi.

54.dakikada Gökhan’ın korner atışında Bezerro kafayla dokundu top az farkla auta çıktı.

73. dakikada Can, kendisinin ve Altay'ın ikinci golünü kaydetti. Ceza alanına giren, defans oyuncularını geçip 6 pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Can sert bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı gösterdi.

90+2. dakikada Gökhan’ın ortasında Musa kafayla topa dokundu. Kaleci Emrah tokatladı, ancak kısa düşen topla bir kez daha buluşan Musa ayağıyla vurdu ve skoru belirledi :0-3.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız