SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kupada Final Oynamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-04-15 22:25:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da katıldığı bir ödül töreninde konuştu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı elemek istediklerini belirterek finale yükselmeyi arzuladıklarını söyleyen Gevrek, ligdeki bütün takımlara da başarılar diledi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, katıldığı bir ödül töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir ortamda bulunduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Gevrek, "Hepsiyle bu vesileyle görüşme imkanımız oldu. Buraya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Önemli, güzel bir gece. Çok güzel dostlar var" dedi.

Takımın performansıyla ilgili olarak da konuşan Gevrek, "Biz ilk yarıda çok iyi performans gösterdik. 29 puanla 3’üncü sırada bitirdik. İkinci yarı iyi başlayamadık. Bazı sebepleri de vardı. Futbolda çok fazla mazeret olmaz ama sakatlarımız vardı, şanssızlıklarımız oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda yolumuza devam ediyoruz. Dünkü maçta da biraz şansızlık, kısmetsizlik vardı. Bazen çok iyi oynayıp, kazanamayabilirsin. Futbolda böyle şeyler var. Ama biz Evkur Yeni Malatyaspor ve bir Anadolu kulübü olarak hem maddi anlamda hem sportif anlamda hem de altyapı ve tesisleşme anlamında çalışmalar yapıp, hepsini bir arada götürmeye çalışıyoruz. 6 hafta var ve bu 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, hedefimiz olan ilk 6 sıra içinde ligi bitirmek istiyoruz. Şu anda 5’inci sıradayız. Kupada da final oynamak istiyoruz" diye konuştu.

"Fiorentina konusunda bir şey diyemiyoruz" 

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkındaki görüşleri sorulan Gevrek, "Türkiye'nin iki güzide takımının maçlarını yıllardır izliyoruz. Her izlediğimizde de zevk alıyoruz. İki takım için de önemli bir maçtı. İki takımı da kutluyorum. Ama ligimizde kolay artık maç yok. Her maç anlamlı, önemli. Derbi maçlar da önemli. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'a, Başakşehir'e ve Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Diğer takımlara da ligdeki maçlarında başarılar dilerim" dedi.

Fiorentina'nın Teknik Direktör Erol Bulut'u takip etmesi konusunda çıkan haberlerle ilgili olarak da konuşan Gevrek, "Bizim ligde 6 maçımız var. Kupada da finale kalırsak, inşallah 8 maçımız olacak. Kulüp olarak hocamızın bu durumuyla alakalı bir şey diyemiyoruz. Bizim önceliğimiz ligdeki 6 maç ve inşallah kupadaki 2 maç" diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Eski Malatyaspor düşerkende aklıselim eleştirilere bu takım UEFA da oynadı diyerek saçmasapan,çok bilmiş tepkiler gösterildi.Takımın perişan hali ortadayken çıkıp erikdalı gevrektir mi diyecektik.Hiçmi geçmişden ders almazsınız.sezonun ilk yarısına bakıp bütün sezonu kapatmak başını kuma gömmektir.İlle de kafamızı duvara çarptıktan sonramı dank edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Gs kupayı sana bırakmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    sayin baskan bu oyunla kupa hayal
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (4 yıl önce)
    BASRİ VE KERNEKLİALİ asıl siz bi habersiniz 3 yılda 2 şampiyonluk (2.lig 1.lig) ve ziraat türkiye kupsında yarı final bunu beğenmediğin bu futbolcular ve başkan başardı bu takımın sizin gibi taraftara ihtiyacı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Allah aşkına bu ne fırsatçılık ya elinde tek bir kupa maçı kalmış ama fiyatlar yine uçmuş belki diyeceksiniz gs oynuyoruz ama fiyatlar yarı olsa trübün ler tam dolar bakın bakalım 10 bini geçmeyecek yazıklar olsun size o trübün leri bir dolduramaycaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    2. yarının en az puan alan takımıyız. Yani 2.yarı ligin son sırasındayız. Bu takım finali biraz zor oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mutlu (4 yıl önce)
    kernekli sen hangi ligin taraftarı olduğunu bile bilmiyorsun 2016 da menemensporun liginde menemen yapıyorken buraya geldin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (4 yıl önce)
    Kupada final oynasan ne olur oynamazsan ne olur.Ne katkısı var.Bugün bakıyoruz kupada final oynayan kupa kazanan KARABÜK,AKHİSAR,BURSA,OSMANLIKONYA ne haldeler.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (4 yıl önce)
    ADEM BÜYÜK malatya küçük. Bırakın bu işleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler Fatih Bey???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bu oyunla mı,belki iki kamara,ikide Adem gol atar o zaman belki eleriz,kendine güveni olmayan adamlarla yola gidilmez............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Ya her zaman olduğu gibi Adil Gevrek şansı tutarsa.! Belki kazanırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sayın başkanımızın takımın halinden haberi yok herhalde.Biz bu halimizle Nasıl galatasarayın ve Trabzonun karşısına çıkacağız deseydi.o zaman hak verirdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ VE KERNEKLİALİ asıl sİZ bi habersiniz 3 yılda 2 şampiyonluk (2.lig 1.lig) ve ziraat türkiye kupsında yarı final bunu beğenmediğin bu futbolcular ve başkan başardı bu takımın sizin gibi taraftara ihtiyacı yok.
    0
    0
    Yanıtla