SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupasını Başkana Hediye Etti

0
Güncellendi - 2016-04-01 16:55:41
Kupasını Başkana Hediye Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adana’da düzenlenen Türkiye Veteranlar Masa Tenisi Şampiyonasının 30-39 yaş grubu erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Orhan Altay, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hediye etti.

Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Orhan Altay ile Vahap Şahin Yaman yanlarında getirdikleri Türkiye Şampiyonluğu kupasıyla birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye şampiyonu Orhan Altay’ı tebrik etti.

POLAT: “SALON SPORLARINI ÖNEMSİYORUZ”

Salon sporlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Polat, “ Yeşilyurtspor olarak tüm branşlarda başarılı olmak istiyoruz. Salon sporlarını önemsiyoruz. Zihinsel gelişime büyük katkısı bulunan masa tenisinde elde edilen başarılar bizi fazlasıyla mutlu etmektedir. Kahramanmaraş’taki şampiyonada kazanılan başarıların ardından takım antrenörümüz Orhan Altay’ın Veteranlar Türkiye Şampiyonasında birincilik kupasını kazanması hepimizi sevince boğmuştur. Hocamızı tebrik ediyor, kutluyorum. Kulübümüzde gönüllü olarak masa tenisine hizmet eden Orhan Altay ile Vahap Şahin’e gayretli çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim” dedi.

ANTRENÖR ALTAY: “ BAŞARILARIMIZDA BELEDİYE BAŞKANIMIZIN PAYI BÜYÜKTÜR”

Adana’da kazandığı şampiyonluk kupasını Başkan Polat’a armağan eden Antrenör Orhan Altay, Milli takım oyuncularında yer aldığı zorlu bir şampiyonada Malatya’yı en iyi derecede temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi. Türkiye şampiyonu olmasında Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın desteğinin büyük etken olduğunu ifade eden Antrenör Altay, “Yeşilyurtspor masa tenisi takımının katıldığı her turnuvada başarılı olması için çalışıyoruz. Adana’da milli takım oyuncularının da içinde bulunduğu 42 sporcunun katılımıyla iki gün süren zorlu maçların ardından 30-39 yaş grubunda takım arkadaşım Erhan Kızıltaş ile birlikte final maçlarını kazanarak Türkiye şampiyonu olduk. Malatya’ya şampiyonluk kupasıyla dönemin sevincini yaşıyoruz. Bu başarıda bize sürekli destek çıkan Belediye Başkanımızın büyük payı vardır, kupayı kendisine hediye etmek istedik. Salon sporlarına verdiği önem ve destek nedeniyle Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum” dedi.

ANTRENÖR ŞAHİN: “ HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ”

Ziyarete katılan Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Vahap Şahin Yaman ise, Türkiye şampiyonu olan mesai arkadaşı Orhan Altay’ı tebrik ederken, masa tenisi takımı olarak hedeflerini hep üst seviyede belirlediklerini, bu hedeflere de adım adım yaklaştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından şampiyonluk kupası Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a takdim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız