SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupaya Puanla Veda:0-0

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası C grubunda yeralan Yeni Malatya Spor, gruptaki son maçını İnönü Stadı'nda Ankaragücü ile oynadı ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maçı Malatya Valisi Ulvi Saran, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır da izlediler. Yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan Yeni Malatya, güçlü rakibi karşısında mücadeleci futboluyla göz doldurdu.Yeni Malatya Spor'un yanı sıra, yendiği süper lig ekipleri Fenerbahçe ve Ankaragücü kupaya veda ederken, C grubunda Bucaspor ve Gençlerbirliği takımları çeyrek finale yükseldiler.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: ilker Meral, Nihat Samuk, Engin Gökçe, 4. hakem Ömer Faruk Ocak,

YENİ MALATYA SPOR: Eray, Mehmet Toşak, Can Ulun, Yusuf, Mehmet Düz, Mehmet Akif, Serkan, Gökhan Sinanoğlu, Uğur,

YEDEKLER: Mesut, Nedim, Müslüm, Gür Ege, Erkan, Gökhan Çalışan, Enis,

ANKARAGÜCÜ: Özden, Uğur, Marek, Mehmet, Metin, Serdar, Jan, Özgür, Zewlakow, Güven, Gabrıç,

YEDEKLER: Bayram, Fatih Tekke, Kaan, Lewıss, Muhammet, Murat, Turgut, Doğan,

15.dakikada Yeni Malatya Spor’un geliştirdiği atakta Yusuf’un uzaktan vuruşunda top üstten aut.

17.dakikada konuk Ankaragücü’nün kazandığı serbest atışı Güven kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda top az farkla auta gitti.

29.dakikada Ankaragücü’nün geliştirdiği atakta sağdan Özgür’ün ceza sahasına gönderdiği topa Jan kafayla dokundu, top üsten auta çıktı.

34.dakikada Ankaragücü çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Yeni Malatya Spor defansının hatasıyla ceza sahasına giren Serdar Özkan, kaleci Eray’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda top yan direkten geri döndü, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

44.dakikada Serdar Özkan takımı adına mutlak bir golü daha kaçırdı. Soldan gelişen Ankaragücü atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Serdar Özkan, vuruşunda başarılı olamayınca kaleci Eray ayaklarıyla dokunarak gole izin vermedi.

İlk yarı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısında bir üst tura yükselmek için mutlak galibiyet arayan Ankaragücü sık sık Yeni Malatya Spor ceza sahasına gelmesine rağmen, ev sahibi takım kalecisi Eray gole izin vermedi.

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken konuk takım ceza sahası dışından serbest atış kazandı. Atışı kullanan Marek doğrudan kale gönderdiği topu kaleci Eray çıkardı, ev sahibi takım defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız