SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupayı Eserdi Verdi

0
Güncellendi - 2017-08-30 01:32:52
Kupayı Eserdi Verdi
A- A+ PAYLAŞ

2016-2017 Sezonu'nda Bölgesel Amatör Lig 2. Grup birincisi olarak 3. Lig'e yükselen Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor kupasını aldı.

TFF 3. Lig'de bugün Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelen Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor'a kupasını müsabakadan önce Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi verdi. Kupa töreninde Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu'da yer aldı.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR İLE AYNI GRUP’TA MÜCADELE ETTİ

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz sezon BAL Ligi 2. Grup’ta liderlik için Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile kıyasıya bir yarış içerisine girdi.

Şanlıurfa temsilcisi, 24 maç sonunda topladığı 57 puanla zirvede yer aldı ve Play-Off yükselme maçlarında mücadele etme hakkını kazandı.

Play-Off’ta Mardin 47 Spor’u normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup eden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor adsını 3. Lig’e yazdırdı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geçtiğimiz sezonu 56 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız