SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kupayı Ne Kadar Çok İstediğimizi Gösterdik"

0
Güncellendi - 2019-04-03 19:10:24
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Nisan Perşembe günü Malatya'da oynanacak olan rövanş karşılaşmasını kazanıp, adını finale yazdırmak istiyor.

Tarihinde ilk kez yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, yarı finalde Galatasaray ile eşleşmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynandı. Gol sesinin çıkmadığı karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, Evkur Yeni Malatyaspor ikinci maç için avantajı eline geçirmiş oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un önlibero oyuncusu Murat Yıldırım, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini ifade eden Yıldırım, "Lige verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendirdik. Kamp bizim adımıza çok iyi geçti. Kamp dönüşü hazırlıklarımızı İstanbul'da sürdürdük. Ara sonrası Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldik. Takım olarak güzel mücadele ettik. Herkese kupayı ne kadar çok istediğimizi gösterdik. Rövanş maçında istediğimiz sonucu alıp, adımızı finale yazdırmak istiyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız