SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kupayı New York'un Times Meydanı'nda Kaldıracağız"

0
Güncellendi - 2017-09-26 18:54:23
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi’nde mücadele eden ve Teknik Direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Malatyaspor USA'nın Başkanı Teoman Mutlu, “İnşallah bu sene şampiyon olacağız ve şampiyonluk kupasını New York’un ünlü Times Meydanı'nda kaldıracağız. Ondan sonra da kupayı Malatya’ya getirip meydanda Malatya halkına bu kupayı hediye edeceğiz” dedi.

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle büyük başarı elde eden Malatyaspor USA’nın Başkanı Teoman Mutlu Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner, Amerika Cosmopolitan 2. Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren Malatyaspor USA takımını tebrik ederek, Malatyaspor USA’ya bütün Malatyalıların canı gönülden destek verdiğini söyledi. Malatyaspor USA Başkanı Teoman Mutlu ise, Malatyaspor aşkının kendisinde büyük olduğunu belirterek bu sebepten dolayı 2 yıl önce Malatyaspor USA takımını kurduklarını söyledi.

Bu sene takımı daha iyi bir yere getirebilmek adına Ümit Karan’ı Teknik Direktörlüğe getirdiklerini ifade eden Mutlu, “Kulübün her birimini profesyonel kişilerden oluşturduk. Bunun sonucunda da takımın başarısı kaçınılmaz oldu. Şu anda 3 de 3 gidiyoruz. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Amerika’da Malatya’nın tanıtımına çok büyük bir etken bu. İnşallah bu sene şampiyon olacağız ve şampiyonluk kupasını New York’un ünlü Times Meydanı'nda kaldıracağız. Ondan sonra da kupayı Malatya’ya getirip meydanda Malatya halkına bu kupayı hediye edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erman (6 yıl önce)
    Tek kelime ile harikasınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Tebrikler.Çok büyük bir iş başarıyorsunuz.Malatyamızı ABD üzerinden dünyaya duyuruyorsunuz.Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    Emeği geçen herkese kendi adıma tşk ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla