SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurala Uyana Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:54:13
Kurala Uyana Ödül
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (MESOB) Şevket Keskin esnafı ziyaret etti. Beraberindeki oda başkanları ile birlikte Paşaköşkü Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden MESOB Başkanı Şevket Keskin “Türkiye’de ilk defa beyaz önlük kampanyası başlatacağız. Temizlik ve hijyen kurallarına uyan iş yerlerimizi ödüllendireceğiz” dedi.
 
Fırınları da tek tek gezerek, çıkartılan ekmeklere ve kullanılan unlara bakarak, fırıncıların sorunlarını dinleyen MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve Sanatkar kesimini gezmek, onları iş yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemek için buradayız. Özelliklede ekmek fırınlarımızın hijyenik bakımdan, kalite bakımından uyarmak amacı ile ziyaret ediyoruz. Ama ben sizlere teşekkür ediyorum. Gerçekten çok hijyenik çok temiz bir ortamlar var. Özelliklede ben şunu söylüyorum eğer Malatya’daki ekmek kalitesiz ise bu kalitesiz ekmeği Malatya halkına yedirme hakkımız yok. Kalitesiz ve hijyenik olmayan ortamlarda ekmek çıkaranlara gereken cezalar ne ise onları yapacağız. Temizliğe ve kaliteye dikkat eden iş yerlerimizi ise ödüllendireceğiz” İfadelerini kullandı.
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin un firmalarına da seslenerek “Fırınlarımızda başka şehirlerin unları kullanılıyor. Neden Malatya’daki un firmaları da böyle un çıkarmıyor? Bizler un firmalarımız ile de bir araya geleceğiz., Adıyaman’dan, Kahramanmaraş’tan, Sivas’tan un getirilmesin, Malatya’da üretilen unlar tüketilsin. Neden diğer illerde kaliteli un çıkıyor da Malatya’da çıkmıyor. Bunu masaya yatıracağız. Çünkü esnaflarımız, diğer illerden gelen undan daha kaliteli ekmek çıktığını söylüyorlar. Malatya halkına kalitesiz ekmek yedirmeye hiç birimizin hakkı yoktur. Ben sonuna kadar hem esnafın üzerine gideceğim hem de uncularımızın üzerine gideceğim” ifadelerini kullandı.
 
Esnaf ziyaretinde hijyene dikkat eden Keskin “Dikkat edeceğimiz en büyük sorunumuz temizliktir. Kalitesiz ürünü Malatya halkına sunmayacağız. Amacımız esnafın eski ruhuna kavuşması ve kaliteli ürün hizmeti sunmasıdır. Esnafımızın hakkını sonuna kadar savunduğumuz kadar, vatandaşında hakkını savunmak bizim boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.
 
Keskin, esnafların işyerlerini ziyaret ederken, taksi duraklarına da uğrayarak, sorun ve sıkıntıları olup olmadığını sordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız